LG 60UJ634V

LG au in prezent sute de televizoare la vanzare. In fiecare an scot noi si noi modele, iar cele din anii trecuti raman si ele destul de relevante, mai ales daca de la inceput nivelul lor de calitate a fost unul inalt. Si nu fiecare nou televizor de la acest mare brand este si unul extrem de scump. De fapt, preturile practicate de ei capata destul de multa varietate si asta este foarte bine. Spre exemplu, LG 60UJ634V (vezi pretul de AZI) este un model destul de mare, chiar foarte mare dupa unele pareri, dar poate sa fie cumparat la un pret foarte acceptabil pentru diagonala lui. In plus, daca optezi pentru un aparat mai mic din aceeasi serie, lucrurile vor sta si mai bine din punctul de vedere al pretului, iar calitatea este una destul de ridicata oricum.

LG 60UJ634V

Despre LG 60UJ634V

Este adevarat ca modelul acesta (la fel ca toata seria din care face parte) nici nu este unul premium. LG 60UJ634V face parte din categoria televizoarelor la pret mediu, unele foarte potrivite pentru situatia financiara de la noi.

LG 60UJ634V
Televizor LED Smart LG, 151 cm, 60UJ634V, 4K Ultra HD

Asa ca el nici nu exceleaza la vreun capitol, dar nici nu dezamageste, fiind doarte adecvat chiar si pentru cei care se afla in cautarea unui aparat care sa le ofere performante peste medie.

LG 60UJ634V lateral

LG 60UJ634V ascunde multe calitati sub un exterior nu foarte sofisticat

Din punct de vedere vizual, televizorul ofera o imagine placuta, dar una care devine din ce in ce mai banala in ziua de astazi. Avem o rama destul de subtire, un stativ in forma de arc de cerc care ofera destula stabilitate si un ecran IPS care e pe cat de subtire se poate… toate acestea sunt niste caracteristici corecte si bune, dar nu de trecut in tabara celor pur si simplu spectaculoase.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest televizor

In schimb, diagonala de 151 cm (vezi AICI modelele de 108 cm, 123 cm, si cel de 139 cm)  ii va convinge pe multi ca LG 60UJ634V este exact ce le trebuie. El se va integra doar in cele mai mari livinguri, fiind si mai bun pentru un spatiu public.

Insa adevaratele calitati ale modelului pot sa fie descoperite abia dupa ce il deschizi, iar primul lucru care te poate incanta este rezolutia 4K UHD. Bineinteles, pentru ca avem parte de doar un panou IPS, calitatea imaginii nu va fi una desavarsita (un televizor OLED de 150 cm costa de vreo doua ori mai mult decat acesta), dar oricum este mult peste medie.

In plus, functia HDR este si ea prezenta si cand calitatea efectiva a filmelor iti permit, imaginea va fi una foarte buna, clara si luminoasa (sau intunecata, atunci cand e nevoie). Partea mai putin buna este ca durata calibrarii este in sine una destul de mare, dar in cele din urma, acest lucru este comun la astfel de modele.

Din punct de vedere sonor, LG 60UJ634V are doua difuzoare de 10 W si o multime de functii care ofera o redare cu adevarat HD. In spatii mari nu strica sa apelezi si la un sistem audio, dar in general cred ca difuzoarele singure te pot ajuta si ele destul de mult.

Web OS 3.5  este un sistem de operare excelent

Cum LG si-au rezolvat in ultimii ani partea de imagine, prin folosirea ecranului OLED (nu e cazul aici, dar totusi saltul e relevant), sistemul de operare folosit trebuia sa se ridice si el la standarde inalte si din fericire chiar o face. WEB OS 3.5 se misca rapid, e responsive si are o interfata clara si usor de folosit.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile

Toate aplicatiile de baza sunt prezente (Netflix, Youtube si multe altele), asa ca lucrurile nu stau rau de loc. Este adevarat ca nu primesti odata cu LG 60UJ634V si telecomanda smart (aceasta apare doar la televizoarele mai scumpe), dar un sistem mouse + tastatura nu te va dezamagi. Ca porturi apar 2 USB-uri si trei HDMI-uri, deci e loc destul de pentru periferice, sistem audio si un Blu-Ray player pentru filme la calitate maxima.

Concluzii

LG 60UJ634V nu este genul de televizor care sa te poata impresiona instant, dar isi face treaba intr-un mod excelent si de aceea este o solutie foarte buna pentru cei care cauta un aparat mare, aproape premium. Detine toate calitatile necesare, dar una dintre cele mai importante este pretul, unul foarte bun pentru o diagonala de 150 cm. Nu e un model cu adevarat ieftin, dar pentru calitatile sale, e foarte ok. Si are rezolutia 4k, HDR si un sistem de operare smart bun, deci intruneste toate calitatile necesare.

9 Total Score
LG 60UJ634V, televizor 4k cu diagonala de 150 cm si functii moderne

Modelul de fata este unul cu dotari premium, diagonala mare si rezolutie 4K. Televizorul LG 60UJ634V isi merita locul printre modelele de top.

PROS
  • Raportul calitate pret excelent
  • Diagonala mare completeaza rezolutia pe masura
  • Aplicatii diverse
  • Sunet bun
CONS
  • Design cam banal