LG 49UJ634V

An de an, firmele mari (LG fiind una dintre ele) lanseaza mai bine de zece modele noi, pentru toate categoriile de cumparatori. Curios este faptul ca uneori aceste modele sunt extrem de asemanatoare. Am mai vorbit despre asta, dar chiar si in aceste conditii, televizoarele tot erau diferentiate de rezolutie si alte cateva tehnologii de baza. LG 49UJ634V (pretul cu reducere il poti vedea AICI) face parte insa dintr-o serie in care modele sunt foarte similare, diferind la detalii tehnologice sau de design. Si pretul variaza intre ele, dar o face destul de putin, ceea ce e un lucru bun.

LG 49UJ634V

Despre LG 49UJ634V

LG 49UJ634V este un televizor relativ ieftin, in primul rand pentru ca nu este unul foarte mare. In tot cazul, producatorul a lansat acest model pentru a le oferi si celor cu un buget mediu posibilitatea de a cumpara un televizor bun fara sacrificii financiare.

LG 49UJ634V
Televizor LED Smart LG, 123 cm, 49UJ634V, 4K Ultra HD

Televizorul are o diagonala de 123 cm, fiind ok si pentru dormitoarele mai mari, dar si pentru un living mai mic. Din punct de vedere al design-ului acesta arata ok, dar se cunoaste ca nu este un model premium. Este pe cat de subtire se poate, fara a atinge nivelul unui OLED.

LG 49UJ634V spate

Materialele sunt si ele ok, dar nu impresioneaza, carcasa fiind totusi facuta din plastic. Dar cum toate acestea aduc un pret mai scazut, ele se transforma in aspecte peste care se poate trece usor.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest televizor

LG 49UJ634V are rezolutie 4k

Rezolutia 4k UHD si functia HDR reprezinta tehnologiile care au acaparat piata moderna de televizoare. Si acestea sunt din ce in ce mai ieftin de produs, lucru demonstrat foarte bine si de acest televizor. Pretul sau este unul relativ scazut, si cu toate acestea caracteristicile de imagine sunt bune. Daca ai si ce vedea pe el, adica filme sau continut online 4K, televizorul nu va dezamagi. In acelasi timp trebuie sa tii cont si de faptul ca ecranul nu e cel mai peformant.

LG 49UJ634V conectori

Rezolutia se respecta si culorile sunt mai vii datorita HDR-ului, dar se poate si mai bine. Iluminarea nu e punctul forte si de aceea contrastul nu va fi la fel de bun ca la un televizor premium. Din nou insa, caracteristicile sunt rezonabile in raport cu pretul.

Sunet ok si sistem de operare nou

Ca sunet, LG 49UJ634V se prezinta bine. Are doua difuzoare de 10 W, ceea ce e mai mult decat in cazul altor televizoare de marimea aceasta. Din cele mai multe puncte de vedere nici macar nu era nevoie de mai mult de atat, intrucat televizorul nu este facut pentru cele mai mari camere.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile

Asadar, daca nu il montezi intr-un loc foarte zgomotos, acesta se va descurca foarte bine redand sunetul la o calitate superioara. Si daca vrei, exista numeroase sisteme audio care pot imbunatati si mai mult situatia.

Un lucru foarte bun in cazul celor de la LG este ca isi doteaza toate televizoarele noi cu sistemul de operare Web OS 3.5 si nici LG 49UJ634V nu face exceptie. Pur si simplu, acest sistem de operare este unul dintre cele mai mai bune de pe piata, si datorita lui si a ecranului OLED LG chiar propun cele mai bune televizoare in acest moment. Sistemul de opare se misca foarte bine si are multe aplicatii utile. In plus, interfata este cu gust si nu ocupa tot ecranul. Este adevarat ca telecomanda nu e cea mai buna si e facuta dintr-un plastic ieftin, dar cu un mouse si tastatura rezolvi problema.

Pentru continut 4K ,si in general pentru filme si jocuri, cele doua porturi USB si trei HDMI ar trebui sa fie de ajuns. Exista si televizoare cu mai mult decat atat, dar data fiind diagonala acestuia, e in regula. In cele din urma, LG 49UJ634V reda si de pe Bue Ray player si de pe console de jocuri si iti raman porturi si pentru periferice.

Concluzii

As spune ca principalul avantaj in cazul lui LG 49UJ634V este raportul dintre pret si calitate. Televizorul este unul avansat, dar se adreseaza persoanele cu un buget mediu. Este potrivit si pentru dormitor, dar daca vrei, il poti monta si in living, diagonala nefiind totusi chiar atat de mica. Asa cum spuneam, in acest an LG au mai lansat cateva televizoare foarte asemanatoare. Acesta este unul dintre cele mai ieftine (desi diferentele sunt de putine sute de lei) iar din punct de vedere tehnologic nu ofera prea multe in minus. Cu alte cuvinte, e de verificat, daca vreti ceva de calitate la un pret bun.

8.5 Total Score
LG 49UJ634V, televizor UHD la pretul potrivit

LG este firma care in ultima vreme se bate strans pentru primul loc in topul producatorilor de televizoare. LG 49UJ634V iti arata si de ce isi merita locul printre fruntasi.

PROS
  • Diagonala decenta
  • Sistemul de operare
  • E 4k si are HDR
CONS
  • Materialele sunt ceva mai ieftine decat la alte televizoare
Add your review
We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply