LG 29MT49DF

In cazul in care cauti un televizor mic pe care sa il poti folosi si pe post de monitor, in momentul de fata ai la dispozitie destul de multe optiuni. In cele ce urmeaza iti vom prezenta modelul LG 29MT49DF (vezi aici cel mai bun pret), un model accesibil potrivit pentru oricine urmareste un raport bun calitate-pret.

LG 29MT49DF fata

Despre LG 29MT49DF

LG 29MT49DF este un televizor simplu, al carui avantaj principal este ca poate fi folosit foarte usor si pe post de monitor. Televizorul este foarte accesibil, ceea ce sugereaza din start faptul ca nu avem de-a face cu un pachet de dotari premium. Televizorul ofera insa o experienta mai mult decat decenta.

LG 29MT49DF
Televizor LED LG 72 cm, 29MT49DF, HD

Acesta are dimensiuni mici spre medii, cu o diagonala de 72 cm. Dimensiunile sunt potrivite pentru un televizor de camera mai mica, si in acelasi timp pentru un monitor. Este foarte comod sa folosesti televizorul 2 in 1 si vei economisi spatiu. Modelul are 556.0 x 54.7 x 345.2 cm si este construit din plastic. Carcasa este neagra, iar design-ul este modern. Este de remarcat  combinatia dintre liniile drepte din partea de sus si cele rotunjite de la nivelul suportului. Efectul este unul placut.

LG 29MT49DF

LG 29MT49DF: televizorul-monitor non-smart

LG 29MT49DF  are un ecran de 72 cm, cu o rezolutie HD. Cadrele sunt redate astfel la rezolutia de 1366 x 768 de pixeli. Ecranul este plat si reda imagini la claritate decenta. Luminozitatea este de 250 cd/m2, iar contrastul nativ este de 1000 : 1. Dupa cum spuneam si la inceput, nu avem parte de dotari impresionante. Dotarile standard reusesc totusi sa ofere o experienta placuta de vizionare. Trebuie sa stii ca dotarile de imagine si de culoare sunt preponderent prestabilite in mod automat, asa ca nu poti face ajustari in detaliu.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest televizor

Panoul are un timp de raspuns de 5 ms. Exista de asemenea o serie de moduri de vizualizare, care optimizeaza imaginile pentru un anumit tip de continut video. De exemplu, poti alege modul Gaming atunci cand te joci, iar televizorul-monitor va avea grija sa iti ofere avantaje in fata adversarilor. Functia Black Stabilizer va face mai usor de delimitat negrul si va pune in evidenta zonele umbroase, in timp ce functia DAS va adauga claritate in cadrele in miscare. Modul Cinema este ideal pentru filme, punand in lumina mai multe detalii.

Meniul este destul de simplu de folosit, gasind toate setarile la indemana. Ceea ce va dura poate mai mult va fi sa gasesti ajustarile si modurile de imagine care sa iti o ofere o experienta cat mai apropiata de asteptarile tale.

Pe partea audio, televizorul este dotat cu doua difuzoare de cate 5 W. Sunetul nu este chiar puternic, resimtindu-se parca nevoia sa conectezi niste boxe.

Conectare rapida la PC

LG 29MT49DF se conecteaza foarte simplu la PC sau laptop, punand la dispozitie o serie utila de port-uri. Vei gasi cate un port HDMI, USB si video. Exista de asemenea si un slot CI+ si un tuner digital. Acestea permit redarea canalelor digitale fara a mai fi nevoie de un decodor extern. Este de ajuns cardul de la distribuitorul de cablu. Odata introdus cardul in slot, vei putea urmari instant canalele digitale. Nu vei mai avea nevoie nici de o telecomanda suplimentara. Totul e mai simplu.

Ar mai fi de mentionat si faptul ca LG 29MT49DF poate fi montat pe perete folosind un suport VESA 75 x 75 (suport care se cumpara separat). Pentru a oferi o experienta optima de utilizare, ecranul a fost dotat cu unghiuri largi de vizionare.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Unghiurile de 178 de grade permit o vizibilitate buna din orice pozitie. Nu conteaza daca privesti ecranul dintr-o pozitie mai joasa sau dintr-o parte, imaginile se vor vedea la fel. Desi acest lucru pare normal, se intampla insa de multe ori din pacate sa apara distorsiuni din anumite pozitii. LG 29MT49DF reuseste sa evite foarte bine acest lucru.

Concluzii

LG 29MT49DF este un televizor HD non-smart simplu, ce poate fi folosit si pe post de monitor. Televizorul are o diagonala de 72 cm, diagonala ce il face foarte potrivit pentru utilizarea 2 in 1. Dotarile sale de imagine nu sunt cele mai avansate, dar experienta de vizionare este insa una decenta. Modelul are un pret mic si este prietenos cu buzunarele cumparatorilor. Una peste alta, televizorul este o alegere buna pentru cei care isi doresc un model HD ce poate fi folosit 2 in 1. Televizorul are un pret bun si ofera o experienta placuta de utilizare atat atunci cand este folosit pentru vizionarea tv, cat si atunci cand este folosit pentru gaming sau pur si simplu drept monitor pentru PC sau laptop.

8.5 Total Score
LG 29MT49DF: televizorul si monitor in acelasi timp

LG 29MT49DF - un model de televizor HD non-smart simplu, ce poate fi folosit si pe post de monitor.

PROS
  • Pret convenabil
  • Perfect pentru monitor
  • Imagine clara
CONS
  • Calitatea sunetului destul de scazuta
Add your review
We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply