LG OLED77G6V

Televizoarele gigant au o nisa a lor. Din pacate, de multe ori acestea devin subiect de glume pentru toti cei care nu inteleg ca modelele nu li se adreseaza. Este normal ca atunci cand faci un televizor imens, dar si foarte avansat, pretul cerut pe el sa fie unul foarte mare. In acelasi timp, astfel de modele sunt in special dedicate antreprenorilor si nu celor care cauta un televizor pentru acasa (probabil sunt si persoane fizice care le vor cumpara, dar in mod cert acestea nu isi pun problema banilor). Asa ca un aparat precum LG OLED77G6V (vezi ofertele de AZI) trebuie privit din unghiul potrivit pentru a putea intelege care este valoarea lui.

LG OLED77G6V

Despre LG OLED77G6V

E simplu sa iti dai seama ca LG OLED77G6V nu este pentru oricine cand vezi ca are o diagonala de 195 cm. Nu stiu cate persoane ar putea sa detina si sa monteze in casa in televizor de 2 m. Dar pentru un restaurant de lux, in holul unui hotel, intr-un magazin mare sau intr-o expozitie, acesta ar aduce foarte multe avantaje.

LG OLED77G6V
Televizor OLED Smart LG, 195 cm, OLED77G6V, 4K Ultra HD

In plus, design-ul sau este unul excelent, televizorul fiind extrem de subtire, in ciuda marimii sale exagerate pentru unii. Apoi, acesta are si un soudbar integrat (despre care vom vorbi mai tarziu), care are si un rol estetic, nu doar de functionalitate. Un lucru trebuie spus totusi. La marimea lui, LG OLED77G6V nu e un model de tinut pe suport. El va trebui montat in perete, deci cu atat mai mult trebuie sa ai spatiu pregatit pentru el.

LG OLED77G6V review

LG OLED77G6V, calitate la superlativ

Pretul foarte mare al acestui model este determinat si de constructia ecranului. LG au ales sa foloseasca un ecran OLED, extrem de modern si mult mai bun decat un LED. Acesta aduce avantaje si in ceea ce priveste imaginea, dar si pentru constructie.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest televizor

Datorita tehnologiei noi de aparitie a luminii, ecranul poate sa fie cu mult mai subtire (tot multumita acestei tehnologii LG au putut sa creeze si modelele subtiri cat o foaie de hartie). Insa tehnologia vine si cu parte mai putin fericita, fiind scumpa la implementare. Ecranul OLED e folosit si pentru telefoane, dar acolo suprafata e redusa. Dar cu cat ea creste, creste si pretul, intr-un ritm accelerat.

Insa daca vrei sa investesti intr-un produs premium pentru afacerea, LG OLED77G6V merita. In primul rand, ecranul OLED inseamna un contrast infinit mai bun decat ofera un LED si culori mult mai bogate, mai vii. Lumina este creata diferit si nu mai trece prin filtre, ea fiind de la inceput colorata. In plus, televizorul este 4K si are HDR nativ, deci totul este premium in ceea ce priveste imaginea. Daca ai sursa potrivita (adica niste fisiere video 4K HDR), televizorul va prezenta niste imagini cu adevarat spectaculoase, mai ales cum este si atat de mare.

Sunetul nu dezamageste nici el. Soundbarul nu doar ca arata bine, dar si functioneaza pe masura. Are o putere de 60 W si caracteristici de inalta definitie, oferind o experienta completa. Asta nu inseamna ca nu ar trebui sa folosesti un sistem audio pe masura, pentru ca oricat de bun ar fi soundbar-ul, acesta este singur si nu poate sa inlocuiasca un sistem surround, mai ales intr-un spatiu cu suprafata mare.

Smart si conectivitate

Un televizor atat de performant nu te putea lasa sa nu te conectezi la internet. LG OLED77G6V foloseste un sistem de operare Web OS 3.0, adica varianta de anul trecut. Dar diferentele reale intre acesta si cel actual sunt extrem de mici, deci cel mai probabil nici nu vei observa ca ele exista. Asadar, Netflix, Youtube si toate celelalte aplicatii iti vor sta la dispozitie, prin Wi fi. De asemenea, modelul are numeroase porturi HDMI si USB, pentru a-l putea conecta la tot felul de periferice, alte sisteme sau la surse de noi imagini in format 4K.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Concluzii

Cei mai multi oameni probabil ca nu vor avea niciodata nevoie de un astfel de televizor. Dar daca se intampla sa ai, atunci LG OLED77G6V chiar ca devine foarte bun pentru tine si pentru afacerea ta. Este un model premium din toate punctele de vedere si dincolo de diagonala sa imensa, acesta ofera o imagine desavarsita si un sunet pe masura. Asa ca ar trebui sa se faca mai putine glume pe seama lui si sa se inteleaga ca exista si produse de nisa, specifice unor anumite categorii de cumparatori, dar asta nu inseamna ca ele sunt mai putin utile decat cele normale.

9 Total Score
LG OLED77G6V, televizor imens

Totul este la superlativ la acet televizor. Din pacate si pretul este la fel

PROS
  • Diagonala imensa
  • Ecran OLED, dar si tehnologiile 4k si HDR
  • Sunet puternic
CONS
  • Clar nu e pentru toata lumea
Add your review
We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply