LG 32LJ590U

Daca iti doresti un televizor modern de dimensiuni mai mici si vrei sa beneficiezi de un raport calitate-pret foarte bune, merita sa te uiti peste ofertele de modele din 2016. Televizoarele precum  LG 32LJ590U (acum in oferta doar aici) sunt foarte echilibrate la nivel de dotari si au acum preturi chiar foarte bune.

LG 32LJ590U

Despre LG 32LJ590U

LG 32LJ590U este un televizor HD care reda imagini de calitate foarte buna. Desi nu avem de-a face cu un model Full HD, calitatea isi pastreaza totusi un nivel ridicat. Televizorul este si smart, asa ca poate fi folosit pentru aceleasi functii pentru care este folosit un smartphone. Bineinteles, interfata si aplicatiile sunt adaptate pentru utilizarea tv. Pentru un televizor, functiile smart sunt utile in primul rand pentru ca permit redarea de continut video online direct pe ecran, fara a mai fi necesara conectarea la un PC sau un alt dispozitiv.

LG 32LJ590U
Televizor LED Smart LG, 80 cm, 32LJ590U, HD

LG 32LJ590U are un design elegant pe argintiu. Design-ul este slim, iar liniile sunt usor futuriste. Televizorul are o rama cu colturi usor rotunjite, aspect aflat in contrast cu liniile ascutite ale picioarelor laterale pentru fixare. Aspectul general este unul modern, minimalist. Televizorul este subtire si usor. Acesta are dimensiunile de 728 x 436 x 67.6 mm si o greutate de doar 5 kg.

LG 32LJ590U

LG 32LJ590U: televizorul HD smart la super pret

Ecranul are o diagonala de 80 cm, o diagonala potrivita pentru un model ce urmeaza a fi folosit intr-o camera mica de apartament. Televizorul este ideal pentru dormitor, camera copiilor etc. Pentru living, in momentul de fata diagonala de 100 de cm pare sa devina usor-usor standardul. Acest lucru conteaza insa foarte mult de preferinte. Pentru unii cumparatori, diagonala de 80 cm este mai mult decat potrivita si pentru living.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest televizor

Ecranul HD reda cadre la rezolutia de 1366 x 768 de pixeli. Imaginile o claritate foarte buna, lucru pentru care televizoarele LG sunt de fapt chiar faimoase. Ecranul imbunatateste claritatea folosind tehnologia Resolution Upscaler. Aceasta imbunatateste chiar si imaginile care sunt redate din surse externe. Imaginile sunt apoi prelucrate si pentru a reda culori cat mai atractive.

Tehnologia Color Master Engine asigura un spectru mult mai extins de culori, precum si o profunzime mult mai ridicata a acestora. Datorita luminozitatii bune, si contrastul are de castigat. Ar mai fi de mentionat ca ecranul are o rata buna de refresh si este dotat cu tehnologia True Motion Refresh, care umple spatiile goale dintre cadrele in miscare si scoate astfel in evidenta detalii care in mod obisnuit ar fi pierdute. Rezultatul se vede cel mai bine in cadrele din filmele de actiune sau cele din emisiunile de sport.

Functii smart cu webOS 3.5

LG 32LJ590U este dotat cu functii smart cu renumita interfata webOS. Aceasta interfata este atat de renumita pentru faptul ca aduce totul la indemana si este dinamica. Continutul de tot felul poate fi astfel accesat si comutat mai usor, iar aplicatiile si recomandarile sunt mereu reusite. Televizorul ofera acces la browser pentru navigare, aplicatii precum Youtube sau Netflix pentru redarea video, aplicatii de social media etc. Interfata webOS de fata are varianta 3.5 a sistemului de operare. LG 32LJ590U este dotat cu wifi integrat, asa ca se poate conecta fara cablu la internet. Desigur, in cazul in care este necesara folosirea unui port LAN, acest lucru este posibil.

Pentru ca am pomenit de port-uri, trebuie sa spunem si ca modelul aduce o serie variata de port-uri video si multimedia pentru redarea de continut extern din diverse surse. Este vorba de 2 port-uri HDMI, 1 port USB, o intrare de PC si un port video composite. De asemenea, slotul CI+ si tunerul digital DVB-T2/C/S2 permit captarea canalelor digitale fara a mai fi nevoie de un decodor extern.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Sistemul audio are o putere de 10 W si beneficiaza la randul sau de mai multe tehnologii de procesare, care asigura un sunet clar si bogat. Volumul nu este cel mai puternic, dar acest lucru poate fi imbunatatit atasand un set de boxe sau un soundbar.

Concluzii

LG 32LJ590U este un televizor HD smart disponibil in momentul de fata la un pret foarte bun. Acesta reda imagini de calitate buna si este dotat cu functii smart foarte bune. Experienta de utilizare este placuta pe toate planurile. Un astfel de model este ideal atat pentru cineva care vrea sa incerce pentru prima oara tehnologia tv smart, precum si pentru cineva care vrea sa beneficieze de un pachet atractiv de dotari actuale la un pret bun.

Modelul nu este cel mai nou sau mai performant, dar ofera insa acces la functii dintre cele mai actuale.

8.5 Total Score
LG 32LJ590U: televizorul HD smart la un pret de invidiat

LG 32LJ590U - reda imagini de calitate buna si este dotat cu functii smart foarte bune

PROS
  • Ecran HD cu imagini de calitate superioara
  • Functii smart cu webOS 3.5
  • Conectivitate buna
CONS
  • Sunet nu foarte puternic
Add your review
We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply