LG 43LJ515V

Multi cumparatori au nevoie de un televizor de incredere pentru utilizarea pe post de monitor si pentru gaming. Sesiunile de joc pe consolele de joc si PC-uri sunt exploatate mult mai bine pe un ecran generos de televizor, cu imagini de calitate. LG 43LJ515V este un televizor ideal pentru acest mod de utilizare, iar in momentul de fata este disponibil chiar intr-un pachet special, alaturi de un gamepad LG AN-GR700 (vezi aici pretul redus).

LG 43LJ515V

Despre LG 43LJ515V

LG 43LJ515V este un televizor non-smart cu o diagonala destul de atractiva pentru nivelul sau de pret. Este vorba de o diagonala de 108 cm (43 inch), o diagonala mai mult decat generoasa pentru un model de sub 1500 RON. Televizorul ofera in ansamblu un nivel foarte bun de calitate, beneficiind de dotari moderne pe fiecare plan important pentru un ecran tv actual.

LG 43LJ515V
Televizor LED Game TV LG, 108 cm, 43LJ515V, Full HD

Design-ul mizeaza pe simplitate. Liniile subtiri ale profilului si ramei aduc un aer foarte elegant, iar culoarea complet neagra nu face decat sa accentueze acest lucru. Minimalismul atinge cote foarte inalte. Pentru fixarea pe masa se foloseste un set de picioare laterale. Acestea ofera o stabilitate buna si aduc un aspect uniform. Este posibila si fixarea pe perete, caz in care este necesar un suport VESA 200 x 200. Datorita unghiurilor largi de vizualizare, imaginile se vor vedea la fel din orice pozitie. Nu exista astfel distorsiuni de culoare, ceea ce din pacate se regaseste in destul de multe cazuri.

LG 43LJ515V

Modelul LG 43LJ515V te poate surprinde

Televizorul este de serie 2017, asa ca beneficiaza de cele mai noi tehnologii. Este vorba printre altele de tehnologii de upscaling si procesare avansata a culorilor. Ecranul are o rezolutie Full HD, redand cadre la claritatea foarte buna de 1920 x 1080 de pixeli.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest televizor

Imaginile care provin din orice sursa externa sunt procesate pentru a fi mai clare si mai complexe, folosind tehnologia Resolution Upscaler. Acest lucru este foarte util pentru utilizarea pe post de monitor. De asemenea, ajuta foarte mult la cresterea calitatii experientei de vizionare si rata de refresh ridicata, alaturi de tehnologia True Motion. Aceasta tehnologie descompune imaginile in miscare si le analizeaza cadru cu cadru, pentru a umple spatiile lipsa.

Rezultatul consta intr-o imagine care curge mult mai fluid. Daca in mod natural nu putem observa atat de multe detalii dintr-un cadru in miscare, cu ajutorul ecranelor care beneficiaza de tehnologii moderne putem descoperi detalii noi. Culorile sunt la randul lor procesate, pentru a fi mai bogate si mai realiste. Tehnologia Color Master Engine are grija sa extinda spectrul cromatic si sa ofere un efect de profunzime imaginilor. Rezultatul general este unul foarte bun. Ecranul reda un continut de calitate superioara si este potrivit pentru gaming.

Conectivitate buna

LG 43LJ515V nu este un model smart, dar compenseaza in schimb printr-o conectivitate buna. Desi nu te poti avea acces direct la internet folosind ecranului televizorului, poti reda insa continut online de pe calculator, telefon, tableta etc. Este foarte simplu sa conectezi un dispozitiv extern de orice tip. Pentru aceasta ai la dispozitie 2 port-uri HDMI, 1 port USB si mai multe port-uri pentru redarea video. Dureaza cateva secunde sa poti incepe sesiunile de gaming sau vizionarea de filme si seriale.

Intrucat modelul vine insotit de un gamepad, acesta este ideal pentru a fi folosit alaturi de un PC sau o consola de jocuri. Conectand televizorul la astfel de dispozitive nici nu se resimte prea mult lipsa functiilor smart. Cumparatorii interesati de gaming sunt in general oricum interesati mai mult de televizoare non-smart cu raport bun calitate-diagonala-pret. Din acest punct de vedere, LG 43LJ515V este o optiune foarte atractiva.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Pe partea audio, modelul este dotat cu un sistem de 10 W. Acesta are doua difuzoare stereo care beneficiaza la randul lor de tehnologii avansate. Sunetul este clar, amplu si distribuit uniform. Utilizatorii mai pretentiosi ar putea spune ca sunetul nu este cel mai puternic, dar acest lucru se poate rezolva simplu. In cazul in care resimti acelasi lucru, poti folosi un set de boxe, un sistem audio extern sau un soundbar pentru a te bucura de un sunet mai puternic.

Ar mai fi de mentionat ca LG 43LJ515V este dotat si cu un tuner digital si un slot CI+, asa ca poate reda canalele digitale fara un receiver extern. Nu mai este necesara prin urmare nici telecomanda suplimentara. Te bucuri astfle de continutul dorit mai usor si mai comod.

8.5 Total Score
LG 43LJ515V: televizorul perfect pentru gaming

LG 43LJ515V - un model de televizor perfect pentru familia ta

PROS
  • Raport foarte bun diagonala-calitate-pret
  • Imagini Full HD in culori bogate
  • Adaptat pentru gaming
  • Disponibil in oferta actuala cu un gamepad
  • Conectivitate buna
CONS
  • Sunetul este ceva mai slab
Add your review
We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply