LG 43LJ500V

Cauti un televizor care sa te faca sa te bucuri de exprerienta vizionarii programelor preferate la o calitate foarte inalta? Crezi ca un astfel de televizor te-ar costa totusi o suma foarte mare de bani si bugetul tau nu iti permite un astfel de televizor scump? Ai posibilitatea de a cumpara televizorul LG 43LJ500V (vezi noul pret) care reda imaginile si sunetul la o calitate inalta si la un pret foarte avantajos. Te poti bucura de cele mai clare imagini si sunete perfecte in confortul casei tale

LG 43LJ500V

Despre LG 43LJ500V

LG 43LJ500V este un televizor de tip LED, nonsmart din gama 2017, care poate fi folosit si pe post de monitor. Televizorul are un design modern care da un  aspect elegant incaperii in care este plasat, datorita dimensiunilor  907 x 624 x 220 cu stand si 970 x 569 x 670 fara stand, acest televizor este potrivit pentru o sufragerie medie sau pentru un dormitor mai mare, aducand relaxarea in orice loc in care doriti, poate fi potrivit de asemenea si pentru o camera de hotel mai eleganta.

LG 43LJ500V
Televizor LED LG, 108 cm, 43LJ500V, Full HD

Rama de culoare neagra si linile fine scot in evidenta ecranul facandu-l sa para mai mare si mai luminos.  Datorita faptului ca este un televizor usor, avand o greutate de doar 8,4 kg, dar si pentru ca este un televizor subtire, poate fi pus pe perete pentru un plus de eleganta dar si pentru economisirea spatiului, nemaifiind nevoie de o comoda care ocupa loc in plus. Pentru plasarea pe perete este necesara achizitionarea unui suport de perete VESA 200 x 200.

LG 43LJ500V inclinat

Caracteristicile imaginilor si a sunetului redate de televizorul LG 43LJ500V

Imaginile sunt redate pe un ecran plat cu diagonala de 108 cm (vezi si modelul de 80 cm) la o rezoluție Full HD si 1920 x 1080 pixeli. Comparativ cu un televizor HD, LG 43LJ500V reda imaginile la o rezoluție Full Hd care dublează nivelul de definitie al imaginii, afisand culori si detalii mai bogate la o calitate vizibil mai imbunatatita, astfel ca ai posibilitatea de a vedea filmul preferat la o calitate mult mai inalta si mai plina de viata direct la tine acasa.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest televizor

Imaginea se vede pe tot ecranul datorita aspectului imaginii de 16:9 care inlatura neplacerea de a vedea doua benzi negre orizontale sau verticale pe marginile imaginilor, astfel ca nu pierzi nici o parte din peisaj si nici cuvintele ce apar la subtitrarea filmelor. Functia Resolution Upscaler are rol de a imbunatati considerabil rezolutia unei imagini indiferent de sursa acesteia, oferindu-i o calitate mult mai buna.

Sunetul este redat prin doua difuzoare stero cu o capacitate maxima de 5 W fiecare, insa pentru o calitate mai inalta a sunetului, producatorii televizorului LG 43LJ500V au adaugat un difuzor Down Firing care reda foarte bine frecvențele joase (basul) pentru o calitate mult mai ridicata a sunetului.

Pentru o experienta mai diversificata pe televizorul LG 43LJ500V, poti conecta un stick USB sau un hard disk extern prin portul USB pentru redarea muzicii, a filmelor sau a fotografiilor de pe acestea. Aveti la dispozitie doua porturi HDMI care permit conectarea televizorului la alte dispozitive pentru transmiterea semnalelor audio si video printr-un singur cablu.

Alaturi de televizorul LG 43LJ500V mai primiti si o telecomanda care permite accesarea usoara a setarilor si schimbarea programelor, un cablu de alimentare la retea si un manual de utilizare unde gasiti toate informatiile de care aveti nevoie pentru instalarea si configurarea funcțiilor, se recomanda citirea in intregime a manualului de utilizare inainte de prima folosire a televizorului. Gasiti televizorul LG 43LJ500V la un pret accesibil oricarei categorii de buget, pretul fiind de aproximativ 1400 lei.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile

Concluzii

LG 43LJ500V este potrivit pentru cei care isi doresc sa aiba un televizor care sa afiseze imaginile clar si pline de culoare, sa redea sunetele perfect inteligibil dar si sa fie la un pret decent. Te bucuri de calitate la un pret mic in confortul casei tale.

8.5 Total Score
Televizorul LG 43LJ500V - calitate la un pret accesibil

Imagine clara, culori vii si sunet perfect, cam asta recomanda modelul de televizorul LG 43LJ500V.

PROS
  • Design elegant
  • Pret rezonabil
  • Imagini pline de culoare
CONS
  • Nu este cazul
Add your review
We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply