LG 32LJ500V

Televizoarele Full HD ofera o imagine de calitate mult mai buna, diferentele fiind remarcabille. Gama recenta de la LG se remarca prin faptul ca include modele pentru toate preferintele, cu dotari de la cele mai simple si pana la cele mai avansate. LG 32LJ500V (vezi AICI pretul de azi) este un televizor Full HD accesibil si simplu, care aduce tehnologii moderne de prelucrare a imaginii, fara a ajunge insa la varful de performanta. Daca esti in cautarea unul model Full HD non-smart la pret accesibil, acesta este numai bun.

LG 32LJ500V

Despre LG 32LJ500V

LG 32LJ500V este un model pe 2017, iar acest lucru este vizibil si la nivelul design-ului. Televizorul are un design perfect plat si ecranul incadrat de o rama foarte subtire. Liniile sunt ceva mai ascutite decat la seriie precedente, sugerand energia si interactivitatea. Carcasa este neagra in intregime, iar aspectul general este unul elegant si foarte modern. Televizorul se fixeaza prin doua picioare laterale.

LG 32LJ500V
Televizor LED LG, 80 cm, 32LJ500V, Full HD

Dimensiunile sunt de 728 x 67.6 x 436 mm, iar diagonala este de 80 cm. Televizorul este unul de dimensiuni standard si este potrivit pentru un dormitor sau o camera standard de apartament. Acesta este in acelasi timp util pentru birouri si diverse afaceri, oferind o calitate optima de lucru atunci cand este folosit pe post de monitor, ori atunci cand este folosit pentru prezentari.

LG 32LJ500V spate

Imagini de calitate superioara

Ecranul de 80 de cm are o rezolutie Full HD de 1920 x 1080 pixeli. Raportul dintre rezolutie si diagonala ecranului este unul atractiv. Imaginile au o claritate foarte buna si scot in evidenta mult mai multe detalii. De asemenea, acestea au culori naturale si par mult mai realiste. Ecranele LG sunt in general renumite pentru culorile pline de viata, iar diferenta este chiar remarcabila. Odata ce ai privit un astfel de ecran, televizorul vechi ti se va parea foarte sters.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest televizor

Tehnologia Color Master Engine a fost integrata pentru a prelucra culorile si a le adauga profunzime, iar rezultatele sunt foarte atractive. Tehnologia True Motion refresh 50  ajuta la redarea fidelă a imaginilor in miscare, fara blur si fara efect de sacadare. Cadrele se vor vedea cu totul diferit, curgand mult mai lin si avand un nivel mult mai ridicat de detaliu.

Toate aceste tehnologii aduce impreuna fac ca imaginile redate sa fie mult mai captivante. Fiecare dintre are un rol important, iar cheia rezultatelor atat de bune consta in echilibrul general perfect.

Sistemul audio integrat este de tip stereo. Iesirea se face prin doua difuzoare cu puterea de 10W. Sunetul este suficient de clar si de puternic pentru a oferi o experienta completa de vizionare. Televizorul este prevazut si cu un player multimedia, asa ca vei putea reda rapid muzica si videoclipuri. Poti conecta rapid atat un mp3 sau un stick, cat si un sistem audio extern. De asemenea, poti conecta si un set de casti. Acest lucru este util mai ales in sesiunile de gaming pe PC sau consola, atunci cand vrei sa te bucuri de fiecare moment si de fiecare efect.

Interfata de utilizare este foarte simpla si te vei obisnui repede cu ea. Poti modifica usor programele si poti regla in detaliu setarile. Telecomanda este la fel de simpla si iti permite sa ajungi dintr-o apasare de buton exact acolo unde iti doresti.

LG 32LJ500V nu este un model smart. Atunci cand vine vorba de aceste functii, discutiile sunt impartite. Multi utilizatori considera ca acestea sunt esentiale pentru un model actual, in timp ce altii sustin ca sunt inutile. Depinde foarte mult de nevoile si gusturile fiecaruia si mai ales de buget. Functiile smart atrag cateva sute bune de lei in plus.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile

Trebuie sa stii ca un televizor, desi nu este smart, poate reda in continuare continut online, atat timp cat este conectat la un calculator sau un laptop. Modelele precum LG 32LJ500V pot functiona exact la fel ca niste monitoare.

Televizorul de fata beneficiaza de 2 port-uri HDMI, 1 port USB si intrari video, putand fi astfel conectat la un PC, laptop, consola de jocuri, stick UBS, HDD extern, telefon, player DVD sau Blu-Ray etc. Televizorul beneficiaza si de un tuner digital DVB-T, DVB-C si un slot CI+, care permit redarea programelor digitale fara a mai fi nevoie de un receiver extern. LG 32LJ500V este cu siguranta un model atractiv.

Concluzii

LG 32LJ500V este un televizor perfect pentru cei interesati strict de un ecran performant care sa redea imagini de calitate si sa aiba un pret bun. Modelul reda imagini Full HD impecabile si ofera o experienta optima de vizionare. Numai de bine despre acest model accesibil de la LG.

8 Total Score
LG 32LJ500V: calitate Full HD la pret accesibil

Pentru cei care doresc un televizor decent ca si pret, cu imagine buna si functii mai mult decat suficiente pentru o simpla vizionare a emisiunilor TV, LG 32LJ500V este ceea ce au nevoie.

PROS
  • ecran Full HD cu procesare avansata de imagine
  • design elegant
  • sunet bun
CONS
  • lipsa functiilor smart
Add your review
We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply