Iti cumperi o consola Xbox One X ? Acestea sunt televizoarele recomandate de cei de la Microsoft

Cum consola Xbox One X ofera o fidelitate vizuala fara precedent pentru fanii consolelor de jocuri, multi cumparatori timpurii se vor gandi sa isi ia un televizor nou, pentru a putea sa profite la maxim de experientele 4K HDR native.

Ei bine, daca te numeri printre cei care vor sa se bucure de o experienta 60 fps, cei de la Microsoft recomanda cel mai nou televizor QLED de la Samsung celor care cauta o imbunatatire in aceasta iarna.

samsung Qled

Ca sa fiu sincer, chiar daca este clar ca aceasta e o miscare de marketing, asa numita “combinatie de neinvins” nu este o idee rea – in special daca luam in considerare ceea ce am vazut in timpul demonstratiilor folosind aceste combinatii in aceasta vara la E3 2017.

Noul televizor QLED ofera un maxim de luminozitate de 1500 nits si 100% volum al culorilor, facand astfel incat seturile de “quantum dots” ( “ puncte cuantice”) sa fie perfecte pentru experientele High Dynamic Range.

De asemenea, ofera o procesare a imaginilor in 3 pasi si un lag mai mic de 20 ms. Acest lucru inseamna ca o sa faca fata chiar si la cele mai complexe misiuni din multiplayer.

Si mai bine de atat, exista o garantie pe viata impotriva fenomenului de burn-in, astfel oferind protectie impotriva perioadelor lungi in care ecranul sta aprins.

Ca un alt bonus adaugat, setul de televizoare din anul 2017 folosesc un sistem extins Samsung Smart Hub. Odata conectat, acest televizor va recunoaste imediat consola Xbox One X. Acest lucru le va permite proprietarilor ca pur si simplu sa zica “Game Mode” langa telecomanda pentru a avea parte de o experienta optimizata.

“Aparitia posibilitatii de a juca cu adevarat in stil 4K UHD pe consola Xbox One din aceasta toamna va oferi gamerilor motivul perfect de a isi schimba televizorul”, a declarat Eddie Combs, Vicepresedintele de Marketing la Samsung Electronics America. “ Daca gamerii cauta un televizor care sa le ofere o calitate premium a imaginii 4K HDR cu un design inovator si functionalitate inteligenta, atunci televizorul QLED si consola Xbox One X reprezinta o combinatie 4K imbatabila pentru jocuri.”

Mike Nichols, Vicepresedinte la Xbox si Chief Marketing Officer, a adaugat: “Consola Xbox One X va aduce cu adevarat jocurile 4K celor care se joaca pe consola, pentru prima data cu peste 40 de procente mai imbunatatite decat orice alta consola. Suntem entuziasmati sa ne unim fortele cu Samsung in Statele Unite pentru a oferi fanilor nostri o adevarata experienta 4K de gaming.”

Cei care vor testa consola imediat dupa lansare o vor face pe un televizor QLED de la Samsung, lucru confirmat de ambele companii in timpul weekendului.”

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply