LG 32LJ500U

LG este un producator foarte apreciat de televizoare. Acesta isi imbunatateste constant portofoliul cu modele care imbina perfect design-ul cu redarea de calitate, iar seria pe 2017 este chiar foarte atractiva pe toate categoriile de pret. LG 32LJ500U (vezi reducerile disponibile AICI) este un model HD low-budget care se prezinta foarte bine si reprezinta o optiune perfecta pentru cineva care isi doreste un televizor simplu.

LG 32LJ500U

Despre LG 32LJ500U

LG 32LJ500U este inainte de toate un televizor foarte aratos. In ciuda faptului ca avem de-a face cu un model accesibil, acesta arata foarte bine. Modelul este subtire si complet negru. Seria pe 2017 aduce un design cu linii ceva mai ascutite, care sugereaza dinamismul. Combinatia este perfecta. Televizorul este modern si pare a face parte dintr-o cu totul alta categorie de pret.

LG 32LJ500U
Televizor LED LG, 80 cm, 32LJ500U, HD

Dimensiunile sale sunt de 732 x 67.6 x 438 mm, iar diagonala ecranului este de 80 cm. Modelul este astfel potrivit pentru un dormitor sau o camera de zi de apartament. Fixarea prin picioare laterale pare a deveni usor-usor un standard, iar LG 32LJ500U nu face exceptie. Fixarea prin picioare laterale ofera o stabilitate buna si contribuie suplimentar la aspectul modern, minimalist. Televizorul poate fi fixat si pe perete prin intermediul unui sistem VESA 100 x 100.

LG 32LJ500U lateral

Imagini procesate in detaliu

Ecranul de 80 cm are o rezolutie HD de 1366 x 768 de pixeli. Imaginile sunt foarte clare si au culori vii. Imaginile LG sunt renumite pentru faptul ca sunt pline de viata. Iar modelul de fata, desi este unul low-budget, face o treaba foarte buna in a reda imagini foarte naturale. La acest lucru contribuie in primul rand tehnologia Color Master Engine, care imbunatateste imaginile prin reglarea optima a constrastului si culorilor.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest televizor

Exista de asemenea si o tehnologie care face un fel de upscale, imbunatatind claritatea imaginilor care provin din alte surse externe (ex.de pe telefon, calculator, camera foto etc). Ecranul are o rata de refresh de 50 si beneficiaza chiar si de o tehnologie care ajuta la redarea mai detaliata a cadrelor in miscare. Per ansamblu, modelul este dotat cu toate tehnologiile moderne care asigura o calitate buna de imagine. Este de remarcat prezenta a atat de multe tehnologii de prelucrare, mai ales daca avem in vedere si categoria de pret.

Televizorul LG 32LJ500U e dotat cu un sistem audio de 20 W. Difuzoarele sunt de tip down firing si distribuie uniform un sunet puternic si clar. Calitatea sunetului reprezinta cu siguranta un alt atu al acestui model. In cazul in care folosesti televizorul pe post de monitor, scapi de nevoia conectarii la boxe externe, ceea ce te poate ajuta destul de mult.

Televizorul nu este dotat cu functii smart si prin urmare nu se poate conecta la internet pe cont propriu. Dimensiunile si dotarile sale il fac insa perfect pentru a fi conectat la un calculator sau un laptop, pentru a fi folosit pe post de monitor. Poti astfel sa urmaresti continut online, doar ca nu prin intermediul functiilor smart. Televizorul beneficiaza de o serie larga de port-uri care permit conectarea la dispozitive externe.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile

In afara de laptop sau PC, acesta se poate conecta la o consola de joc, telefon, tableta, aparat foto etc. Ai la dispozitie 2 port-uri HDMI, 1 port USB 2.0 si intrari video. Televizorul este dotat de asemenea cu un slot CI+ si tuner digital, putand sa redea canale digitale fara a avea nevoie si de un decodor extern. Vei scapa astfel aglomeratia de cabluri si de aparate din jurul televizorului.

Concluzii

LG 32LJ500U este un televizor modern din toate punctele de vedere. Acesta este dotat cu o serie larga de tehnologii noi de procesare a imaginii si ofera o experienta foarte placuta de vizionare. Televizorul este simplu, dar beneficiaza in acelasi timp de dotari destul de generoase pentru categoria de pret din care face parte. Functiile smart sunt poate singurul aspect caruia ii putem simti lipsa. Posibilitatea de functionare pe post de monitor are insa grija sa nu reduca atat de mult interactivitatea. Televizorul HD face parte din seria pe 2017 si este foarte elegant, aducand destul de multe imbunatatiri pe partea de aspect. Profilul sau subtire si liniile fine ii acorda puncte importante si il aduc in topul celor mai aratoase modele din categoria sa de pret. Dupa cum poti vedea, modelul aduce foarte multe argumente de achizitie, asa ca merita sa ii acorzi o sansa.

7.5 Total Score
LG 32LJ500U: televizorul HD bun la toate

Un televizot ideal pentru o camera mica sau dormitor, cu imagini placute si rezolutie HD, este modelul LG 32LJ500U, acum la un pret foarte bun

PROS
  • Numeroase tehnologii de prelucrare a imaginii
  • Design foarte elegant
  • Sunet puternic si clar
CONS
  • Numarul mai mic de port-uri
  • Lipsa functiilor smart
Add your review  |  Read reviews and comments
2 Comments
Show all Most Helpful Highest Rating Lowest Rating Add your review
  1. Un pret corect ar fi undeva la 700-750 de lei pt ce ofera. Si are doua difuzoare integrate de 5w fiecare…nu 20 de w cum este specificat in articol…

Leave a reply