Toshiba 32W3663DG

Televizoarele smart aduc o experienta cu totul noua si transforma vizionarea tv asa cum o stiam. Tehnologia smart este de-a dreptul inovatoare si ne pune la dispozitie un element esential in viata de zi cu zi: accesul la internet. Toshiba 32W3663DG (vezi la ce pret il poti gasi azi) este un televizor foarte accesibil, ideal pentru cei care vor sa incerce functiile smart si nu vor sa faca o investitie foarte mare.

Toshiba 32W3663DG

Despre Toshiba 32W3663DG

Toshiba 32W3663DG este un televizor accesibil care ofera un pachet complet de functii tv moderne: ecran HD, functii smart si un design elegant. Acesta nu este cel mai performant, dar ofera totusi acces la toate dotarile importante ale momentului.

Toshiba 32W3663DG
Televizor LED Smart Toshiba, 81 cm, 32W3663DG, HD

Pentru inceput, merita insa mentionat ca televizorul are o constructie de calitate foarte buna. Design-ul sau arata foarte modern. Carcasa imbina negrul cu argintiul intr-un mod placut, iar ecranul este plat. Picioarele laterale pentru suport asigura o stabilitate foarte buna. Toshiba este un brand care asigura produse de calitate, iar acest lucru este vizibil si la nivelul constructiei modelului de fata. Carcasa este alcatuita dintr-un plastic foarte bun, iar finisajele sunt fine. Design-ul este unul echilibrat si reuseste totodata sa aiba personalitate. Televizorul va aduce o nota pozitiva in orice living sau dormitor.

Toshiba 32W3663DG spate

Ecranul de 81 cm este unul HD. Acesta reda cadre la rezolutia de 1366 x 768 de pixeli. Imaginea are un aspect 16:9, iar unghiurile de vizualizare sunt de 178 de grade atat pe orizontala, cat si pe verticala. Imaginile au o claritate foarte buna. Pe partea cromatica lucrurile puteau sta mai bine, dar nu avem totusi atat de multe de reprosat.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest televizor

Ecranul are un contrast nativ de 1200 : 1 si un contrast dinamic de 5000 : 1. Luminozitatea de 300 cd/m2 este foarte buna. Televizorul are de asemenea un timp de raspuns de 6.5 ms, lucru ce se dovedeste a fi foarte util atunci cand este folosit pe post de monitor.

Printre altele, Toshiba 32W3663DG mai este dotat cu o tehnologie pentru reducerea granulatiei (pixelatiei) si moduri de vizionare personalizate.

Conectare rapida la internet

Toshiba 32W3663DG este un model smart care se poate conecta la internet atat prin cablu, cat si wireless. Televizorul permite astfel desfasurarea tuturor activitatilor online de zi cu zi. Daca vrei sa ai la indemana aplicatiile de mail, browsing, social media, vizualizare de videoclipuri si filme sau jocuri in timp ce te relaxezi pe canapea, vei putea face de toate simplu si rapid. Te vei putea conecta la Facebook, Youtube si multe aplicatii si jocuri la fel ca pe tableta sau telefon.

Vei putea in acelasi timp sa cauti informatii despre filme, actori, sportivi sau meciuri fara a mai fi nevoie sa te deplasezi la calculator. Functiile smart sunt cu adevarat distractive si utile, facand lucrurile mult mai comode. Este adevarat ca nu reprezinta neaparat o necesitate, dar e clar ca totul mai atractiv. Merita sa incerci o astfel de experienta, iar preturile bune din ultima perioada chiar fac tehnologia mult mai accesibila.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Televizorul are un sistem audio de tip Stereo. Acesta are o putere totala de 12W, iar sunetul este prelucrat folosind tehnologii precum DTS Sound. Sunetul nu este cel mai puternic, dar atinge totusi un nivel decent. In cazul in care simti nevoia unui sunet mai puternic, poti alatura oricand un sistem audio extern sau 2 boxe de calitate.

Pentru televizoarele moderne, conectivitatea este esentiala. Iar Toshiba 32W3663DG tine foarte bine pasul. Acesta este dotat cu o intrare Scart RGB, o intrare video composite, o intrare PC, 2 port-uri USB si 3 port-uri HDMI. Numarul de port-uri este mai mult decat generos, fiind competitiv chiar si in fata unor modele de brand-uri mult mai renumite. Televizorul se poate conecta astfel extrem de usor la un calculator, telefon, sistem DVD sau Blu-Ray, consola de jocuri, telefon sau tableta. Vei putea reda continut HD pe ecranul televizorului, vei putea transfera rapid fisiere si vei putea sa distribui in acelasi timp imagini pe retelele de socializare.

Ai la dispozitie cu alte cuvinte tot arsenalul de dotari pentru a fi la curent cu tehnologia si a ramane in permanenta conectat la online.

Concluzii

Toshiba 32W3663DG este un televizor modern disponibil la un pret foarte bun. Acesta are o diagonala standard, imagini de calitate HD,  functii smart si o conectivitate foarte buna. Modelul nu are dotari de top, dar ofera totusi acces la tot ce iti poti dori in momentul actual pentru a fi la curent cu tehnologia. Dotarile sale sunt per ansamblu foarte atractive.

7.5 Total Score
Toshiba 32W3663DG: televizorul smart standard

Un televizor clasic, cu functii Smart dar si cu un pret pe decent. Asa poate fi descris modelul Toshiba 32W3663DG. Imaginile sunt bune iar rezolutia HD

PROS
  • televizor HD smart
  • design de calitate
  • conectivitate buna
CONS
  • sunetul putea fi mai puternic
  • imaginea e usor stearsa
Add your review
We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply