Toshiba 24W1753DG

Toshiba 24W1753DG (vezi pretul de AZI) este un televizor ce iti  ofera posibilitatea de a te relaxa vizionand la o calitate foarte ridicata emisiunile si filmele tale preferate, datorita rezolutiei ecanului de 1366 x 768 pixeli si a modului de redare High Definition.

despre Toshiba 24W1753DG pareri

Despre Toshiba 24W1753DG

Designul acestui televizor este atat modern, cat si elegant datorita carcasei de culoare neagra usor ascutita la colturi, rama este foarte ingusta, astfel incat scoate mult in evidenta ecranul plat de tip LED si  cu  diagonala de 24 inch (60 cm).

Toshiba 24W1753DG
Televizor LED Toshiba, 61 cm, 24W1753DG, HD

Gadgetul are urmatoarele dimensiuni:  (WxDxH mm) 152 x 554 x 369 mm cu stand si 85 x 554 x 336 fara stand, este un televizor de dimensiuni reduse perfect pentru o camera mai mica unde nu ocupa mult spatiu, de asemenea poate fi amplasat pe perete cu ajutorul unui suport special cum ar fi Hama 118659, televizorul avand o greutate de doar 3,3 kg.

Toshiba 24W1753DG review

Toshiba 24W1753DG, aspecte importante legate de sunet si imagine

Televizorul Toshiba 24W1753DG are in dotare functii inteligente de redare a imaginii si a sunetului. Vorbind de imaginea pe care acest televizor o reda, ne putem referi la functia PQI care are un indice de 300, ceea ce inseamna ca imaginea este foarte clara si  tinde sa fie cat mai aproape de realitate.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Aspectul imaginii 16:9 permite vizionarea pe intreg ecranul pentru o experienta mult mai placuta. Sunetul este redat prin difuzoarele stereo, o caracteristica importanta a modului de redare. Ceea ce creeaza experienta audio o reprezinta functia DTS care are rol de a detecta dialogurile,  de a le reda intr-un mod inteligibil si de a imbunatati calitatea sunetului pentru a te putea bucura de sunete perfecte fara discrepante mari de volum. Difuzorul televizorului are un indice de iesire a sunetului de 2×2,5W RMS. Alte caracteristici de sunet: Dolby Audio, egalizator, sound mode.

Gadgetul Toshiba 24W1753DG permite conexiunea cu casti printr-un minijack, de asemenea poti conecta si un set de boxe daca doresti sa asculti muzica la un nivel de sunet mai ridicat decat cel ce pe care televizorul il are in dotare. Totodata, iti pune la dispozitie doua porturi HDMI, un port USB pentru a-ti putea inregistra emisiunea preferata in cazul in care nu o poti viziona in timpul redarii live.

Televizorul mai are si intrare PC (D-sub 15 pini) pentru a-l putea conecta usor la un PC sau un laptop in cazul in care doresti vizionarea continutului de pe acestea. Te poti distra cu jocurile tale preferate deoarece vei gasi aici si port de intrare scart (RGB) pentru a-ti putea conecta consola de jocuri, DVD-ul, un receiver, playere Blu-ray, etc.

De asemenea, poti conecta si o antena. Nu in ultimul rand, in dotarea televizorului avem tunerul digital VB-T2/C si un slot CI+ pentru a putea reda canale digitale folosind un simplu card de la distribuitorul de cablu fara a fi nevoie de un receiver special.

Toshiba 24W1753DG are un pret aproximativ de 600 lei, acesta fiind un pret bun in raport cu calitatea produsului exprimata vizibil in primul rand prin claritatea imaginilor si a sunetului. Alaturi de televizor aveti si o telecomanda ce permite schimbarea usoara a programelor, un cablu de alimentare pentru conectarea la priza a aparatului si o carte cu instructiuni pe care sa o cititi in cazul in care aveti neclaritati legate de functionarea si instalarea televizorului.

Concluzii:

Televizorul Toshiba 24W1753DG este un gadget perfect pentru cei care doresc sa vizioneze meciurile de fotbal si filmele preferate pe un ecran nu tocmai mare pe care imaginile se vad clar si au o culoare perfecta.

7.5 Total Score
Toshiba 24W1753DG - perfect pentru momente de relaxare

Ideal pentru un dormitor sau la birou folosit si ca si monitor, televizorul Toshiba 24W1753DG este simplu, decent din toate punctele de vedere, inclusiv al pretului.

PROS
  • are functie de monitor
  • imagini clare si culori de calitate
  • design elegant si totodata modern
CONS
  • nu este smart
Add your review
We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply