Panasonic TX-40ES500E

Nu exista niciun dubiu ca Smart TV-urile produse de celebra marca Panasonic intr-adevar revolutioneaza piata in acest sens. De la an la an, apar modele noi ce pur si simplu reusesc prin designul si functiile lor sa satisfaca cerintele chiar si celor mai pretentiosi utilizatori si iubitori de tehnologie. Astfel, televizorul Panasonic TX-40ES500E (vezi pretul de AZI) nu este lasat mai prejos.

pareri Panasonic TX-40ES500E despre

Despre Panasonic TX-40ES500E

Acesta promite functii noi, un aspect placut, precum si o vizibilitate de exceptie. Mai precis, modelul se numara printre favoritele clientilor care isi doresc de la un astfel de produs functii si setari multiple, un aspect unic, dar si o diagonala medie.

Panasonic TX-40ES500E
Televizor LED Smart Panasonic, 101 cm, TX-40ES500E, Full HD

Iata ca in cele ce urmeaza veti gasi cele mai bune motive pentru care achizitionarea unui televizor LED Smart Panasonic TX-40ES500E reprezinta cea mai buna alegere.

Panasonic TX-40ES500E review

Personalizarea ecranului de pornire

Cu ajutorul aplicatiei my Home Screen, este permisa configurarea ecranelor cu diverse link-uri, aplicatii si nu numai, in functie de dorintele utilizatorului. Astfel, devine mult mai facila accesarea materialelor favorite si frecvent folosite.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest televizor

Reglarea permanenta a luminii pentru o calitate optima a imaginii

Calitatea imaginilor statice, precum si a celor aflate in miscare este de necontestat. De altfel, ca plus, acest televizor LED Smart Panasonic TX-40ES500E beneficiaza de functia ce promite atenuarea adaptiva a iluminarii de pe fundal.

Utilizarea unei game variate de aplicatii pe marele ecran al televizorului

Cu ajutorul acestuia este extrem de usor de accesat o gama extrem de larga de aplicatii, servicii video, precum si jocuri stocate in Cloud.

Stocarea facila de a inregistra programele TV favorite

Atunci cand se doreste stocarea programelor TV favorite, televizorul  LED Smart Panasonic TX-40ES500E reprezinta cea mai buna alegere de pe piata. Acestea se stocheaza atat pe unitati de memorie USB, cat si pe hard disk-uri externe, doar printr-o simpla apasare a butonului REC de pe telecomanda.

Vizionarea emisiunilor TV favorite din orice incapere din locuinta, fara a fi necesara o priza de antena

Daca in cazul vechilor modele de televizoare era absolut obligatorie asezarea acestora langa prizele de antena pentru a putea functiona, cele ce beneficiaza de modul In-House TV Streaming, precum se intampla in cazul LED Smart Panasonic TX-40ES500E, pot receptiona transmisii in flux.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Acest produs nu dezamageste din niciun punct de vedere. Mai precis, calitatea video si audio este de necontestat. De exemplu, sistemul audio Stereo are o iesire sunet (RMS) de 20 W,  insa si VR-Audio true Surroud. Referitor la calitatea video, diagonala ecranului fiind de 101 cm (vezi si modelul de 80 cm), contrastul dinamic High Contrast, rezolutia ecranului de 1920 x 1080, iar aspectul imaginii de 16:9, garantat calitatea va fi de necontestat. Printre caracteristicile superioare de imagine se numara cei 600 Hz, modul de atenuare adaptiva a iluminarii de fundal, insa si modurile de imagine: Dynamic, Normal, True Cinema, Cinema si Custom.

Pe langa acest Smart TV ce beneficiaza de Wi-Fi integrat, Audio Return Chanel (ARC), LAN si Slot Cl+, sunt incluse si cateva accesorii extrem de utile si de practice pentru orice utilizator: cablu de alimentare, telecomanda si manual de utilizare.

Asadar, o astfel de investitie merita intr-adevar facuta daca se pune accent nu doar pe aspectul Smart TV-ului, ci si pe functiile de care beneficiaza.

Concluzii:

Panasonic TX-40ES500E se prezinta ca un adevarat smart tv, cu o imagine si un sunet cu adevarat surprinzatoare. Conexiunea la internet se face foarte rapid, conferindu-i televizorului titlul de gadget minunat de avut in casa, mai ales ca vine si la un pret de invidiat.

8.5 Total Score
Panasonic TX-40ES500E: Noua generatie de televizoare cu functii senzationale

Functii Smart cu sistem de operare eficient, specificatii de ultima generatie, rezolutie si sunet foarte bune, si totul la un pret decent. Merita ales televizorul Panasonic TX-40ES500E

PROS
  • partea de smart functioneaza foarte bine
  • imagine si sunet excelente
CONS
  • nu am gasit
Add your review
We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply