Panasonic TX-65EX703E

Un televizor este un produs care continua sa fie foarte popular, mai ales tinand cont de faptul ca tehnologia pentru aceste aparate a evoluat foarte mult, lasandu-te acum sa faci mai mult decat sa urmaresti un film pe ele. De exemplu, acest televizor LED Smart Panasonic TX-65EX703E (in oferta chiar acum) dispune de un sunet si de o imagine mult mai bune, te lasa sa navighezi pe Internet si multe alte lucruri interesante.

Panasonic TX-65EX703E

Despre Panasonic TX-65EX703E

Dimensiunile pentru acest televizor LED Smart Panasonic TX-65EX703E sunt de 1457 x 841 x 52 de milimetri (W x H x D) fara stand si de 1457 x 896 x 448 de milimetri (W x H x D) cu stand. Greutatea lui e de 40 de kilograme.

Panasonic TX-65EX703E
Televizor LED Smart Panasonic, 164 cm, TX-65EX703E, 4K Ultra HD

Televizorul are o diagonala mare 164 cm (vezi si modelele de 101 cm si cel de 125 cm), fiind indeal pentu un living sau chiar un spatiu de birouri. La o asa diagonala, rezolutia 4K este binevenita, oferind o calitate deosebita imaginilor.

Panasonic TX-65EX703E inclinat

Daca vrei sa ii oferi un aspect special, poti sa asezi aparatul pe perete, deoarece este compatibil VESA 400 x 200. Televizorul va sosi, atunci cand l-ai comandat, insotit de o telecomanda, un cablu de alimentare si un manual de utilizare.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest televizor

Modelul de televizor LED Smart Panasonic TX-65EX703E are mai multe caracteristici speciale, care fac utilizarea sa o adevarata placere. Printre acestea se numara broswerul web, playerul media, tunerul triplu HD, modul jocuri si modul hotel, aplicatiile Internet Apps si Panasonic TV Remotive, asistenta vocala, oglindirea ecranului, controlul HDAVI, indrumarea vocala, rama cu informatii si inregistrarea pe hard disk si USB. La acestea se adauga si DLNA, HbbTV, My Home Screen, PAT, Swipe & Share, EPG, Quad-Core Pro, TV Anywhere, Panasonic Media Center, In House TV Streaming si Crestron/Control4.

Ce trebuie sa afli despre aparat

Acest dispozitiv este un Smart TV de tip LED care face parte din gama 2017. Tehnologia speciala de care dispune acest televizor LED Smart Panasonic TX-65EX703E este HDR 4K. In plus, televizorul are si functia de monitor incorporata, deci, poate fi folosit in ambele moduri.

Sistemul audio este stereo si are o iesire a sunetului de 20 W (RMS), bucurandu-se si de o caracteristica superioara de sunet, ca VR-Audio True Surround. Partea video are mai multe caracteristici superioare de imagine, ca 1600 Hz, functia de amplificare pentru lumonizitate, tehnologia Local Dimming, suportul HDR multiplu, Brilliant Contrast, un spectru larg de culori si tehnologia 4K Pure Direct.

Tunerul digital inclus in acest televizor LED Smart Panasonic TX-65EX703E este de tip DVB-T/T2/DVB-S2/DVB-C si exista si intrare pentru antena, avand, de asemenea, si un player multimedia integrat.

Conexiunea in retea se face cu ajutorul Wi-Fi-ul care este integrat. Modelul are conexiuni de tip LAN, Slot CI+ si Audio Return Channel ARC. Acesta are si trei porturi HDMI, trei intrari USB, o iesire audio RCA, o iesire audio digitala optica si un minijack pentru casti.

Dispozitivul acesta are un pret destul de mare, insa acest lucru se poate zice ca este compensat prin faptul ca are destul de multe functii, care il fac sa fie un produs foarte modern.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Concluzii

Modelul de televizor LED Smart Panasonic TX-65EX703E este ideal pentru o locuinta moderna, avand toate lucrurile care definesc un TV modern, de la design si pana la functii, bucurandu-te mereu cand il folosesti.

8.7 Total Score
Televizor LED Smart Panasonic TX-65EX703E: poate aparatul ideal

Panasonic TX-65EX703E - un televizor cu o diagonala impresionanta si cu functii pe masura.

PROS
  • Multe caracteristici superioare generale
  • Design ultra-modern
  • Diagonala foarte mare a ecranului
CONS
  • Putine caracteristici superioare audio
  • Pret destul de piperat
Add your review
We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply