Panasonic TX-40EX703E

Un televizor de calitate poate sa te faca sa te simti de parca esti in mijlocul actiunii unui film sau unui eveniment sportiv, de aceea, ar trebui sa-ti cumperi pentru casa un aparat ca acest televizor LED Smart Panasonic TX-40EX703E (doar acum in promotie), care este foarte avantajos, din toate punctele de vedere.

Panasonic TX-40EX703E

Despre Panasonic TX-40EX703E

Modelul de televizor LED Smart Panasonic TX-40EX703E are dimensiuni de 895 x 514 x 40 de milimetri fara stand (W x H x D) si de 985 x 569 x 315 de milimetri cu stand (W x H x D). Greutatea lui e de 12.5 kilograme. Aparatul poate fi asezat pe perete, pentru ca este compatibil VESA 200 x 200.Dispozitivul are culoare gri si rame subtiri si elegante, care fac aparatul sa arate mult mai rafinat. Puterea consumata de acesta e de 63 W.

Panasonic TX-40EX703E
Televizor LED Smart Panasonic, 101 cm, TX-40EX703E, 4K Ultra HD

Un lucru prin care se face remarcat modelul de televizor LED Smart Panasonic TX-40EX703E este numarul sau mare de caracteristici speciale, printre care pot fi enumerate playerul media, controlul HDAVI, HbbTV, browserul web, modul Hotel, modul jocuri, DLNA, PAT, EPG, tuner triplu HD, inregistrarea pe hard disk sau USB, indrumarea vocala, In House TV Streaming, TV Anywhere, Swipe & Share, oglindirea ecranului, aplicatii Internet Apps si aplicatii Panasonic TV Remote, asistentta vocala, My Home Screen si Crestron/Control4.

Panasonic TX-40EX703E inclinat

Mai multe caracteristici

Modelul de televizor LED Smart Panasonic TX-40EX703E este un Smart TV de tip LED cu tehnologia speciala HDR 4K, acesta facand parte din gama 2017. Produsul nu este doar un televizor foarte modern, ci poate sa fie folosit si drept monitor.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest televizor

Sistemul sau audio este stereo. Iesirea sunetului e de 20 W RMS, iar, drept caracteristica superioara de sunet, acest televizor LED Smart Panasonic TX-40EX703E dispune de VR-Audio True Surround.

Diagonala ecranului e de 101 centimetri (vezi si modelul de 125 cm), cu un display plat si o rezolutie de 3840 x 2160 de pixeli, adica Ultra HD / 4K. Aspectul de imagine e de 16:9. O serie de caracteristici superioare de imagine de care dispune aparatul sunt suportul HDR multiplu, 1600 Hz, functia de amplificare pentru luminozitate, spectrul larg de culori, tehnologia 4K Pure Direct si tehnologia Local Dimming.

Produsul are un player multimedia integrat. Tunerul digital e de tip DVB-T/T2/DVB-S2/DVB-C si are si intrare pentru antena.

In plus, din punct de vedere al conectorilor, aparatul sta foarte bine. Conexiunea in retea se face printr-un Wi-Fi care este integrat. Conexiunile de care dispune aparatul sunt Slot CI+, LAN si Audio Return Channel (ARC). Modelul are si trei porturi HDMI, trei intrari USB, o iesire audio digitala optica, una audio RCA si un minijack pentru casti.

Produsul acesta are inclusa o perioada de garantie de 24 de luni, insa, daca vrei sa te asiguri ca vei beneficia de service gratuit pentru o perioada mai lunga de timp, poti sa prelungesti aceasta perioada.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Concluzii

Modelul de televizor LED Smart Panasonic TX-40EX703E este un aparat performant, care face alte modele similare sa paleasca prin comparatie, mai ales ca are si un pret destul de accesibil, tinand cont de tipul de aparat de care e.

8.5 Total Score
Televizor LED Smart Panasonic TX-40EX703E: Hollywood-ul la tine acasa

Panasonic TX-40EX703E - televizorul LED Smart pe care il cautai. Caracteristici foarte bune la un pret de invidiat.

PROS
  • Pret destul de accesibil
  • Destul de multe functii video
CONS
  • Putine functii audio
Add your review
We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply