Horizon 24HL7100H

Dupa ce am vazut cateva televizoare Horizon care incercau sa faca valuri si pe piata modelelor de calitate medie, era si timpul sa descopar unul care se reintoarce oarecum la origini. Cum firma a pornit la drum cu televizoare ieftine si nu foarte complicate, e oarecum de inteles ca nu au renuntat inca la astfel de modele (si nici nu vad de ce ar face acest lucru, atat timp cat si firmele mari au in oferta cateva modele mici si ieftine, pentru o categorie cat mai larga de cumparatori). Asadar, Horizon 24HL7100H (vezi oferta de ACUM) se inscrie cu succes in aceasta categorie a televizoarelor fara prea mari pretentii, dar care se pot dovedi a fi solutii excelente atunci cand situatia chiar o cere.

Horizon-24HL7100H

Despre Horizon 24HL7100H

Horizon 24HL7100H este un televizor de bucatarie care isi poate gasi locul si intr-un dormitor cu suprafata redusa sau in camera copilului. De asemenea, am vazut destul de multe astfel de modele (ca diagonala, ma refer) si in camere de hotel si chiar producatorii folosesc un sistem pe care il prezinta ca fiind perfect pentru acestea.

Horizon 24HL7100H
Televizor LED Horizon, 61 cm, 24HL7100H, HD

Asadar, la 61 de cm, televizorul nu poate sa creeze niste lucruri foarte complicate, fiind pana la urma un aparat simplut, in perfecta sincronizare cu diagonala lui. Ca design, acesta nu arata rau, dar nici nu straluceste.

Horizon-24HL7100H-review

De fapt, Horizon 24HL7100H se inscrie foarte bine in linia generala urmata de astfel de aparate. Este negru, cu o rama relativ groasa si un stativ micut si simplu. Dar nici nu este facut sa straluceasca, deci nici nu prea poti sa ii reprosezi extrem de multe. Pentru conditiile in care va fi utilizat si pentru pretul cerut, el arata suficient de bine pentru a nu dezamagi si asta este cel mai important.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest televizor

La fel cum se intampla si cu partea de design, nici imaginea nu impresioneaza in vreun fel, fiind insa corecta si in perfect raport cu pretul. Asadar, Horizon 24HL7100H are o rezolutie HD. Pentru o diagonala de 61 cm nici nu cred ca se cerea mai mult. Pana la urma, televizorul nu este facut pentru cei care cauta o imagine complexa, ci mai mult pentru persoanele care sunt dispuse sa se multumeasca cu mai putin, dorind in acelasi timp sa nu cheltuie prea mult pe aparatul pe care il folosesc.

Insa, atat timp cand poti vedea emisiunile tv la calitatea la care sunt transmise (adica HD, cele care sunt), conexiunea e facuta datorita intrarilor CI+ si exista si posibilitatea de a conecta playere pentru filme din surse externe, as spune ca televizorul ofera ceea ce trebuie.

Ca sunet, Horizon 24HL7100H ramane un model acceptabil. Se aude pe atat de bine pe cat te poti astepta de la un televizor de marimea lui. In mod cert nu te va da pe spate, dar pentru o camera mai mica este perfect. De asemenea, poate sa fie conectat si la un soundbar sau la un sistem pentru performante mai inalte, desi nu cred ca este chiar atat de mult nevoie de lucruri in plus.

Nu are functii smart

Nu stiu cate televizoare de 60 cm sunt si smart. Iar pentru un model precum Horizon 24HL7100H asta ar fi insemnat un pret mai mare, deci astfel de functii nu prea isi aveau rostul. Pentru ca spuneam mai sus ca televizorul este facut si pentru industria hoteliera, acesta are niste functii mai speciale care ii permit sa afiseze diverse mesaje de intampinare si alte setari separate.

Nu este “inteligent” din aceasta cauza, dar setarile pot fi binevenite. Apoi, cu el poti inregistra emisiuni pe stick, dar si poti vedea filme de pe un suport extern sau de pe DVD sau Blu-ray. Ca orice televizor mic, e bun si de monitor PC, deci functiile sale suplimentare nu lipsesc cu desavarsire.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Concluzii

Horizon 24HL7100H ofera exact ceea ce trebuie pentru pretul cerut. Pentru anumite categorii de cumparatori, el propune o afacere foarte buna. Si, chiar daca ai in casa un televizor mare, el tot poate sa ramana o tinta daca vrei unul si in bucatarie. In cele din urma, vorbim despre un model HD, cat de cat modern, cu sunet bun si pe care poti vedea si filme din surse externe.  Asadar, desi nu arata spectaculos, poate sa fie de folos atat acasa, cat si pentru afacerea ta, lucru care il transforma intr-un model polivalent.

8.2 Total Score
Horizon 24HL7100H: televizor mic, dar de folos

Horizon 24HL7100H - un televizor pe placul tau. Discret si la un pret decent!

PROS
  • Raport calitate pret foarte bun, modelul fiind ieftin
  • Rezolutie HD si imagine decenta
  • Optiuni de costumizare pentru afacerea ta
CONS
  • E foarte simplu si nu are un design modern
Add your review
We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply