Horizon 40HL8510U

Cum televizoarele de la Horiozn incep sa fie din ce in ce mai bune, varietatea acestora nu poate sa vine decat ca o veste fericita. Acum ai sansa sa descoperi diverse modele ale acestui producator, fiecare dintre ele la niste preturi mai mult decat acceptabile, dar si cu niste caractristici tehnice decente sau chiar peste medie. Horizon 40HL8510U (doar aici cu pretul cel mai mic) este un televizor mai mic, dar in mod cert se incadreaza foarte bine in cele spuse mai sus. Asta pentru ca face parte dintr-o serie destul de interesanta, care schimba diagonala, dar lasa toate calitatile intacte, oferind astfel o experienta placuta pentru fiecare tip de utilizator.

Horizon 40HL8510U

Despre Horizon 40HL8510U

Acesta nu este chiar cel mai subtire televizor, dar si din acest punct de vedere el este foarte bine integrat in categoria de pret si de diagonala pe care o reprezinta. Da, este mai ieftin ca un Samsung cu aceeasi diagonala, dar la 102 cm, nici acestea (si nici un LG sau un Sony) nu va fi un televizor cu carcasa subtire (tehnologia necesara crearii ecranelor foarte subiti este scumpa si producatorii o tin pentru modele mai mari). In schimb, Horizon 40HL8510U isi adauga un plus important prin faptul ca are rama ca si inexistenta. Este unul dintre acele televizoare moderne care iti ofera senzatia de plutire a ecranului si asta e bine, mai ales ca discutam totus despre o firma mai mica, de buget.

Horizon 40HL8510U
Televizor LED Smart Horizon, 102 cm, 40HL8510U, 4K Ultra HD

In rest, diagonala de 102 cm il face pe Horizon 40HL8510U sa fie un televizor potrivit pentru dormitor sau pentru un living mai mic. De asemenea, poate sa fie folosit si ca televizor secundar, cand ai deja in casa unul mai mare, dar poate sa fie o solutie si pentru un birou, mai ales cum nu ar presupune o investitie chiar atat de mare.

Horizon 40HL8510U

Horizon 40HL8510U ofera tehnologii bune in raport cu pretul sau

Din start trebuie spus ca televizorul nu este chiar unul de categorie premium, desi are destul de multe avantaje si reuseste sa treaca destul de usor de medie. De fapt, daca vrei un televizor 4k UHD si smart, acesta ar putea sa fie una dintre cele mai ieftine solutii. Partea pe care unii o vor considera ca fiind mai proasta e ca nu are HDR sau alte functii pentru contrast (ma rog, are cateva, dar nimic iesit din comun).

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest televizor

Totusi, daca umbli la setari, poti ajunge la un nivel al claritatii si al iluminarii mai mult decat decnet. Este normal ca imaginile SD sau chiar HD sa nu arate la fel de bine, dar chiar si pentru acestea intra in functiune sistemul de upscale. Cat despre momentele in care ai totusi parte de filme sau alte imagini 4K, ele arata foarte bine, comparabil cu ceea ce ofera firmele mai cunoscute.

Pentru inceput, design-ul este decent

Bineinteles, la noi nu exista cablu UHD, deci trebuie sa te multumesti cu ceea ce iti ofera internetul. Nu e o problema insa, intrucat continutul online il intrece oricum in calitate si diversitate pe cel de pe cablu. Horizon 40HL8510U  are un sistem smart care functioneaza acceptabil, nu este foarte complex, avand relativ putine aplicatii (se remarca mai ales Youtube si Netflix, dar si lipsa HBO GO), dar pentru pretul televizorului si pentru cei care nu se gandesc la faptul ca ar putea sa inlocuiasca asa un un PC, totul este ok. De asemenea, ramane in picioare si varianta filmelor din surse externe, cum ar fi cele de pe Blue Ray day DVD si, bineinteles, de pe stick.

Ca sunet, Horizon 40HL8510U este ok, dar nu prezinta vreo calitate spectaculoasa. De fapt, as putea spune ca difuzoarele ofera nivelul minim acceptabil pentru un model de 102 cm. Cum aceasta poveste se repeta si pentru modelel mai mari, acolo apar niste probleme, dar dat fiind faptul ca Horizon 40HL8510U ar fi bun pentru o camera mai mica, aici totul e mai decent.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Concluzii

Horizon 40HL8510U este un televizor pe care il cumperi pentru ca e mai ieftin, dar care merita sa iti atraga atentia si prin calitatile sale. Nu este premium dar este pe aproape si in general are toate caracteristicile necesare unul televizor modern, smart si cu imagine buna. Pentru dormitor este perfect si daca il gasesti si la reducere, afacerea facuta va fi cu atat mai buna. In final, arata ca Horizon este o firma buna, care ofera suficient de multa diversitate si calitate pentru a conta pe piata dominata de cele trei mari branduri din Asia.

8.5 Total Score
Horizon 40HL8510U, televizor mai mic, mai ieftin, dar cu foarte multe calitati peste medie

Horizon 40HL8510U - un pret foarte bun pentru ceea ce ne ofera acest model de televizor

PROS
  • Raport calitate pret bun
  • Arata ok
  • Imagine buna
CONS
  • Sunet la limita
Add your review

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply