Horizon 32HL5309H

In ciuda evolutiei rapide a televizoarelor Full HD si 4k, televizoarele HD raman foarte populare in randul celor interesati de modele simple, potrivite pentru redarea clasica a programelor tv si a continutului video. Horizon 32HL5309H (acum in oferta) este tocmai un astfel de televizor, standard. Acesta are un pret foarte bun, ceea ce ii acorda un atu important.

Horizon 32HL5309H

Despre Horizon 32HL5309H

Horizon 32HL5309H este acel televizor foarte simplu pe care l-ai cumpara pentru o camera mai mica precum un dormitor, dar si pentru parinti sau pentru bunici. Ar fi exagerat sa spunem ca acesta ofera strictul necesar, el oferind totusi dotari destul de utile. Horizon este un brand destul de renumit, care se bucura de un renume destul de mare in urma cu cativa ani. Iata ca brandul se mentine pe piata si reuseste sa isi faca loc in toate categoriile. In cazul de fata vorbim de categoria entry-level, cea ultra accesibila. Pentru cei cu pretentii ceva mai mari, Horizon are si game medium-level sau high-end. Sa ne concentram insa asupra modelului Horizon 32HL5309H.

Horizon 32HL5309H
Televizor LED Horizon, 80 cm, 32HL5309H, HD

Horizon 32HL5309H are un design elegant, fiind disponibil pe negru si avand un profil subtire. Televizorul este alcatuit din plastic si foloseste pentru fixare picioare laterale. Dimensiunile totale sunt de 734 x 112 x 455 mm, iar greutatea este 6.7 kg. In cazul in care se doreste fixarea pe perete, aceasta este posibila. Tot ce trebuie sa faci este sa cumperi un suport VESA 100 x 100. Acest lucru este valabil pentru toate televizoarele (suportul nu este inclus in pret).

Horizon 32HL5309H

Horizon 32HL5309H: televizorul HD simplu

Televizorul are un ecran de 80 cm, care reda imagini la rezolutia HD. Imaginile se vad foarte clar la rezolutia de 1366 x 768 de pixeli. Imaginile au culori vii si un contrast bun, reusind sa ajunga la un echilibru destul de placut intre claritate si culoare. Luminozitatea este de 200 cd/m2, iar contrastul dinamic este de 3000 : 1.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest televizor

Iluminarea este direct LED, iar panoul are o rata de refresh de 100 Hz. In cazul in care nu esti multumit de felul in care se vad culorile, poti incerca sa le reglezi din setari. Procesul de calibrare este foarte util si folosit chiar si in cazul celor mai scumpe modele.

Unghiurile de vizualizare de 178 de grade fac posibila vizionarea din orice pozitie. Nu vor exista astfel probleme in cazul in care televizorul este fixat pe perete si privit de la un unghi mai jos. Nu vor exista probleme nici atunci cand televizorul este privit din lateral. Acest lucru este foarte important. La televizoarele clasice se intampla adesea sa apara distorsiuni de culoare atunci cand nu erau privite frontal. Horizon 32HL5309H are insa un ecran modern, imbunatatit. Imaginile se vad perfect din orice unghi.

Conectivitate extinsa

Televizorul nu este dotat cu functii smart si nu se poate oferi acces la internet fara a fi conectat la un calculator sau laptop. Conectarea la un astfel de dispozitiv se face insa foarte simplu si poti folosi televizorul si pe post de monitor. Utilizarea pe post de monitor poate ajuta destul de mult la economisirea de spatiu.

Pentru a conecta televizorul usor la alte dispozitive, in partea din spate gasesti 3 port-uri HDMI, 1 port USB si mai multe intrari video. Vei putea astfel sa redai continut multimedia pe de un HDD extern, stick USB, telefon, tableta, sistem DVD, consola de jocuri etc. Vei gasi de asemenea si un slot CI+ si un tuner digital care iti vor permite redarea canalelor digitale fara a mai folosi un decodor extern. Tot ce iti trebuie este un card de la furnizorul de cablu.

In ceea ce priveste sunetul, televizorul este dotat cu doua difuzoare stereo de cate 8 W. Sunetul nu este cel mai puternic sau mai clar, dar este potrivit insa pentru o camera mai mica. In cazul in care iti doresti un sunet de calitate mai buna, poti oricand sa asociezi un set de boxe.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Horizon 32HL5309H este un televizor simplu, care ofera insa o experienta foarte placuta de vizionare pentru un cumparator nu foarte pretentios.

 Concluzii

Horizon 32HL5309H este un televizor ideal pentru o camera mai mica de apartament. Acesta are dotari simple, dar ofera totusi o experienta mai mult decat decenta de vizionare. Modelul poate fi folosit si pe post de monitor si poate reda canale digitale fara a mai folosi un decodor extern. Televizorul este prin urmare foarte util si are grija sa ofere posibilitati extinse de utilizare.

8.5 Total Score
Horizon 32HL5309H: televizorul HD mai multe decat simplu

Horizon 32HL5309H - un model de televizor ce poate fi foarte usor pozitionat chiar si in cea mai mica camera

PROS
  • Ecran HD
  • Culori placute si claritate buna
  • Unghiuri bune de vizualizare
  • Port-uri suficiente
CONS
  • Sunet slab
  • Calitate generala standard
Add your review
We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply