Star Light 40DM5600

Achizitionarea unui televizor ieftin este motivata de diverse lucrur. Un posibil motiv ar fi lipsa unui buget prea mare, dar la fel de bine s-ar putea sa vrei un al doilea sau chiar al treilea televizor in casa, caz in care nu are rost sa platesti la fel de mult pe fiecare dintre ele. In final, poate ca nu esti genul de om care sa fii impresionat de tehnologiile moderne, ci cauti un simplu tv, fara mari pretenii. Oricare ar fi cauza, Star Light este de cativa ani un brand care iti poate oferi modele ieftine, dar nu lipsite de calitati.  Star Light 40DM5600 (doar aici cel mai mic pret) este un aparat cu pret mic, chiar si printre toate cele ale brandului. Dar daca nu te astepti la lucruri neadevarate, nu are cum sa te dezamageasca.

Star Light 40DM5600

Despre Star Light 40DM5600

Fiecare televizor trebuie sa fie judecat in functie de categoria de pret din care face parte. Iar Star Light 40DM5600 nu are cum sa impresioneze pe cineva care isi doreste un model premium, dar cu asteptarile corecte, il vei gasi a fi un model ok. Acesta are, in primul rand, o diagonala rezonabila, de 102 cm. Desi ramane un aparat pentru dormitor sau pentru un living mai mic, nu este cel mai mic posibil si datorita acestui fapt pretul sau este unul cu adevarat corect.

Star Light 40DM5600
Televizor LED Star-Light, 102 cm, 40DM5600, Full HD

Privit din fata, el arata destul de bine, avand o rama relativ subtire si ancorata decent in standardele moderne. Din lateral insa, se vede ca este ceva mai lat decat ar trebui. Bineinteles, acesta este un aspect care nu conteaza pentru toata lumea. Pana la urma, multi dintre cumparatori isi doresc un televizor modern si atat, iar acesta este unul dintre ele, chiar daca nu arata cel mai bine si nici nu este facut din cele mai bune materiale.

Star Light 40DM5600

Star Light 40DM5600 ofera o rezolutie buna, dar cam atat

Interesant este ca tot in aceasta serie exista si un model care este smart. Star Light 40DM5600 nu este “inteligent” si din acest motiv este cu vreo cateva sute de lei mai ieftin. In schimb, toate celelalte caracteristici ale sale sunt identice si deci daca nu tii neaparat sa te conectezi la internet, atunci nu are rost sa optezi pentru altceva.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest televizor

Insa Star Light 40DM5600 vine cu o rezolutie full HD, deci din nou ofera cateva motive in plus pentru a fi cat de cat atractiv. Are si un slot CI+ pentru conectare usoara la cablu HD, deci daca vrei un astfel de pachet, acum ai televizorul perfect pentru asta. Imaginea este decenta, apar si imperfectiuni, dar sunt lucruri de asteptat la un astfel de model. Culorile si contrastul nu impresioneaza, dar nici nu sunt dezamagitoare.

Exista un nivel acceptabil de intensitate in toate imaginile, desi iluminarea putea sa fie mai buna. Una peste alta, cu siguranta vei avea parte de o redare video mai buna decat ceea ce putei obtine de la televizor vechi, diagonala e decenta, deci lucrurile nu stau nici pe departe rau.

Daca imaginea este un ok, sunetul reuseste sa fie si el pe masura. Televizorul are doua difuzoare de 8 W, ceea ce e decent pentru marimea lui. Sunetul acopera destul de bine necesitatile, fiind suficient de puternic si de variat, cel putin pentru un astfel de televizor. Poti folosi si un soundbar, desi nu cred ca o astfel de solutie este cauta, dat fiind faptul ca iti cumperi un astfel de model tocmai pentru a face economii.

Si in final, Star Light 40DM5600 nu este chiar atat de lipsit de posibilitati, pentru ca elementele de conectivitate sunt aceleasi pe care le gasesti si la un tv mai scump sau mai de firma. Are o intrare USB si trei HDMI. Poti vedea filme de pe stick sau de un DVD/Blue Ray si daca vrei, ai loc si pentru sistemul de sunet. Ba chiar se poate conecta si la o consola de jocuri.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Concluzii

Star Light 40DM5600 este un televizor care nu va interesa pe toata lumea si e ok sa fie asa, intrucat face parte dintr-o nisa. Nu e este el cu adevarat impresionant, dar nici dezamagitor nu este. Asa ca daca ai nevoie de un televizor ieftin, aceasta ar fi una dintre cele mai bune alegeri. Este full HD, e destul de mare si functioneaza bine. Ar fi indicat sa ai insa si asteptarile corecte de la el, intrucat nu este cel mai bun de pe piata. Pretul este insa corect si asta conteaza.

9 Total Score
Star Light 40DM5600, un nou televizor la pret redus

Star Light 40DM5600 - un model de televizor LED Full HD cu o diagonala chiar foarte buna la un asa pret

PROS
  • Foarte ieftin
  • Rezolutie Full HD
CONS
  • Nu are complexitate
  • Materiale destul de ieftine
Add your review
We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply