Star Light 40DM6600

Anul 2017 a adus cateva schimbari pentru Star Light. Brandul a ramas in continuare unul de buget, cu multe televizoare (si alte aparate, dar aici disctam doar despre televizoare) aduse din Asia, dar a facut totusi si niste schimbari. In primul rand, a introdus in oferta si modele mai bune, unele care se apropie chiar de clasa medie. Acum iti poti cumpara un Star Light care sa fie si smart, ba chiar au si produse cu rezolutie 4K, destul de mari si ca diagonala. In cele ce urmeaza, vom vorbi insa despre un televizor care detine prima caracteristica, fiind inteligent, dar nu si pe cea de-a doua. Star Light 40DM6600 (vezi aici cea mai noua oferta) ramane insa un model interesant, mai ales daca luam in calcul si pretul.

Star Light 40DM6600

Despre Star Light 40DM6600

Acest lucru aduce lucruri mai bune sau mai rele pentru Star Light 40DM6600. Partea cea mai buna este destul de clara, acest model fiind facut pentru cei care cauta un televizor cat de cat modern, dar care nu pot investi in unul care costa mai mult. Si daca pornim de la aceasta idee, acesta devine mai mult decat acceptabil. In primul rand, are o diagonala de 102 cm, nu foarte mare, dar oricum superioara modelelor de 80 cm. Diferenta e vizibila, dar pretul nu creste chiar atat de mult.

Star Light 40DM6600
Televizor LED Smart Android Star-Light, 102 cm, 40DM6600, Full HD

Partea mai putin buna tina de design. Acesta este destul de banal, cu o rama ok ca dimensiuni, dar cu o carcasa care este cam mare pentru un televizor modern. Poti trece peste asta? Probabil ca da, in parte pentru ca nimeni nu a vazut pana acum un televizor ieftin care sa arata ca unul premium. Asadar, acesta are estetica la ca re te si poti astepta si chiar daca ne-am fi dorit mai mult, dar fiind pretul, e ok si asa.

Star Light 40DM6600

Star Light 40DM6600 nu dezamageste cand vine vorba despre dotari

Drept este ca nici nu impresioneaza… dar pana la urma, cred ca un televizor smart si full HD este totusi unul mai mult decat acceptabil. Rezolutia Full HD inca este specifica unui numar imens de modele si nici firmele mari nu au trecut complet la 4K. Si aceasta chiar poate sa ofere o calitate foarte buna a imaginilor, mai ales daca toate setarile sunt facute in model corect.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest televizor

Star Light 40DM6600 nu are alte functii, precum HDR sau local dimming, dar nici constrastul si nici culorile nu se prezinta chiar rau.

Mai apar si probleme la imagine (color bleeding uneori) dar acestea sunt acceptabil de rare si nu strica experienta. Cat despre posibilitatea reala de a vedea programe full HD, aceasta depinde si de cat de conectat va fi televizorul tau. Cu ajutorul slot-ului CI+ va fi simplu sa il conectezi la cablu HD, dar calitatea nu e totusi 1080p. Televizorul o mai ridica, dar nici asa nu ajunge la maxim.

In schimb, poti conecta un stick si poti vedea filme full HD de acolo. De asemenea, televizorul are mai multe intrari HDMI, deci nici varianta utilizarii unui blue ray player nu trebuie sa fie exclusa. De asemenea, tot prin HDMI poti conecta un sistem audio. Star Light 40DM6600 are un sunet ok, dar daca vrei mai mult, nimic nu te poate opri sa nu foloseste macar un soudbar.

Si ajungem in final si la functiile smart. Star Light 40DM6600 foloseste un sistem de operare Android, dar nu pe cel mai nou. Asta inseamna ca numarul de aplicatii este ceva mai mic, Android incepand abia recent sa poate concura real cu alte sisteme. Si totusi, asta nu inseamna ca nu ofera tot ceea ce e nevoie. Ai Netflix, Youtube, retele sociale, aplicatii de redare video, audio si pentru poze, mete si stiri (si multe altele). Daca nu esti genul de persoana care cauta sa isi traiasca viata in fata tv-ului, acestea vor fi mai mult decat suficiente.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Concluzii

Star Light 40DM6600 nu este nici macar cel mai bun televizor al firmei, dar este ieftin si are o serie de caracteristici foarte interesante. Printre ele se numara rezolutia full HD si sistemul smart, care ii ridica destul de mult valoarea. Este un televizor simplu de utilizat, dar si folositor, mai ales daca vrei sa il montezi in dormitor. Cred ca la pretul sau ramane una dintre cele mai bune variante de pe piata, fiind cu adevarat de apreciat, mai ales pentru cei care au un buget de achizitii ceva mai mic.

8.5 Total Score
Star Light 40DM6600, televizor decent de la un brand cu modele ieftine

Star Light 40DM6600 - Face parte dintr-o serie mai ieftina insa reuseste sa ne surprinda cu functiile sale

PROS
  • Este ieftin
  • Sistemul smart
  • Este full HD
CONS
  • Nu are nici cel mai interesant design, nici cele mai bune materiale
Add your review
We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply