Star-Light DWV-106WH

Achizitia unei masini de spalat vase nu trebuie facuta la intamplare, ci trebuie tinut cont de capacitatea de vase pe care aveti nevoie sa o spalati de fiecare data. Astfel, daca nu gatiti prea mult, veti avea nevoie de o masina de spalat vase a carei capacitate de spalare sa fie in jur de 10 seturi. Un model cu o astfel de capacitate este si Masina de spalat vase Star-Light DWV-106WH (acum la oferta).

Star-Light DWV-106WH

Despre Star-Light DWV-106WH

Acest model are o latime de 45 cm, ceea ce inseamna ca este usor de asezat in locuri ceva mai inguste. Are o greutate de 40 kg, fiind mai usoara fata de alte modele. Culoarea partii exterioare este albul. Avand in vedere dimensiunile sale de (l x L x A) 84.5 x 45 x 59.8 cm, se poate spune ca are o marime destul de potrivita. Fiind un model realizat din otel, aceasta va fi mai usor de curatat si mai rezistenta.

Samsung 58J5200
Televizor LED Smart Samsung, 146 cm, 58J5200, Full HD

O trasatura tehnica notabila a acestei masini de spalat vase este clasa de eficienta energetica, aceasta fiind A++. Ce inseamna acest lucru? Asta inseamna ca veti avea un consum redus la curentul electric, deci, mai putini bani dati.

Star-Light DWV-106WH

Trasaturi tehnice ale masinii de spalat vase Star-Light DWV-106WH

Este un model prevazut cu o capacitate de spalare de 10 seturi, fiind potrivita familiilor mai restranse, cu 2-3 membrii. De asemenea, dispune de 6 programe utile. Clasa de eficienta la spalare inclusa este A. La uscare, face parte tot din clasa de eficienta energetica A, fiind destul de buna. Tipul de control al acestei masini de spalat vase este mecanic.

Vezi ce spun cei care au cumparat aceasta masina de spalat vase

Mai trebuie precizat faptul ca are si optiunea incarcare la jumate, ceea ce inseamna va economisi apa atunci cand va trebuie sa spale vasele. Acestui model nu ii lipseste nici programul rapidde 40o C, acesta fiind o necesitate. Alte programe, care ii revin acestei masini de spalat vase sunt: programul intensiv la 65o C, programul Bio la 50o C, util in vederea economisirii apei, dar si programul de prespalare.

Masina de spalat vase Star-Light DWV-106WH detine 6 nivele de temperatura, ceea ce inseamna ca puteti regla temperatura potrivitapentru a spala cat mai eficient.

Star-Light DWV-106WH – pentru vase stralucitoare

Hygiene 70o C este programul care va asigura o igiena cat mai buna vaselor dumneavoastra.

Acest model incorporeaza in panoul sau de control si un indicator de sare. In plus, mai dispune si de un compartiment special pentru sare. Consumul de apa al Masinii de spalat vase Star-Light DWV-106WH este de 3080 l. In ceea ce priveste consumul de apa/un ciclu, trebuie spus ca este de 13 l.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest televizor

Pe de alta parte, consumul de energie va fi unul destul redus, avand in vedere apartenenta sa la o clasa de eficienta energetica performanta. Mai exact, acest consum de energie electrica/ciclu de spalare este de 0.83 kW. Timp de un an, consumul sau de energie este de 211 kW. De altfel, nivelul de zgomot emis este de 57 dB. Masina de spalat vase Star-Light DWV-106WH are un pret destul de bun.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply