Hotpoint HSIO3O23WFE

Sa gasesti masina de spalat vase potrivita nu este tocmai mai usor. Cu atat mai mult cu cat oferta este destul de variata. Insa, luand in calcul mai multe criterii legate de pret, economie si setari, am ales sa acordam ceva mai multa atentie unui model interesant precum Hotpoint HSIO3O23WFE. (Doar acum la reducere)

Hotpoint HSIO3O23WFE

Despre Hotpoint HSIO3O23WFE

Hotpoint HSIO3O23WFE este o masina de spalat incorporabila, aceasta panand la dispozitia utilizatorilor sai 9 programe ideale pentru o multime de tipuri de vase. Designul sau este modern, dimensiunile fiind potrivite. Ea are o latime de 45 de cm.

Numarul maxim de vase care pot fi spalate este de 10. Iar acestea se dovedesc suficiente, chiar si pentru cei carora le place sa serveasca mai multe feluri de mancare la o masa. De fapt, masina de spalat vase tocmai pentru ei este recomandata, pentru cei carora le place sa se bucure de mancaruri delicioase si de gatit.

Despre Hotpoint HSIO3O23WFE

Masina de spalat vase incorporabila Hotpoint HSIO3O23WFE – performanta in spalarea vaselor de la Hotpoint

Citeste si despre Hansa Fine Design BOEW68481

Motorul acestei masini de spalat vase Hotpoint HSIO3O23WFE este de tipul Inverter, fiind unul puternic si foarte eficient. Motorul are o viteza variabila si este ghidat de un magnet. Astfel, el determina un control perfect si un numar de vibratii minim pentru a nu produce zgomot foarte mare in timpul procesului de spalare.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Din punct de vedere al eficientei energetice, vorbim in cazul Hotpoint HSIO3O23WFE de o masina complet incorporabila care face parte din clasa A++. Aceasta are un consum destul de redus, ceea ce duce la importante economisiri pentru utilizatori. Iar ca sa va faceti o idee in ceea ce priveste consumul de apa, aceasta este de doar 9 L, ceea ce face masina de spalat vase foarte prietenoasa cu mediul.

Si apropo de acest lucru, masina de spalat vase Hotpoint HSIO3O23WFE vine cu Zone Wash 3D. Acesta reprezinta un sistem de spalare foarte bun, dotat cu 5 jeturi de apa dispuse independent. Acestea determina o curatare incredibila care aduce atat economisire, cat si putere. Mai precis, cu 40% mai putin energie consumata si cu 40% mai multa putere.

Citeste si despre Beko FSGT62110DXO

Atributul Flexi Load este prezent in cazul acestei masini de spalat si permite utilizatorului sa isi distribuie corespunzator vasele. Iar totul se datoreaza partilor mobile pe care dispozitivul Hotpoint HSIO3O23WFE le are in dotare. Masina ofera un interior perfect maximizat.

Atributul Start Delay este si el prezent si permite o intarziere a ciclului de sparlare. Astfel, utilizatorul are libertatea de a incepe spalare oricand are nevoie. Mai precis, el poate programa masina de spalat Hotpoint HSIO3O23WFE pentru ca aceasta sa inceapa fix atunci cand este in drum spre casa de la serviciu.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Concluzii

Dintre dotari nu lipseste niste atributul Light on the Floor. Aceasta reprezinta lumina proiectata pe pardoseala si indica faptul ca masina se afla in functiune. Ea ramne aprinsa pana cand se termina procesul de spalare. Cel de-al treilea sertar este dedicat tacamurilor. In felul acesta se pastreaza o disciplina in ceea ce priveste vesela. Pretul acestui model este potrivit: nici mare, dar nici mic. Acesta corespunde dotarilor pe care masina de spalat vase le are.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply