Whirlpool WSFO3T1256PCX

Whirlpool WSFO3T1256PCX este o masina de spalat vase pe care iti doresti cu siguranta sa o ai in casa ta. Iar asta datorita faptului ca te ajuta sa scapi de grija vaselor murdare, fara sa mai fie nevoie sa-ti ranesti mainile in timpul procesului de spalare. Si stim cu totii cat de daunator poate fi detergentul de vase pentru pielea sensibila si delicata. (Doar acum la reducere)

Whirlpool WSFO3T1256PCX

Despre Whirlpool WSFO3T1256PCX

Din punct de vedere al designului, vorbim despre o masina de spalat vase micuta si eficienta. Aceasta se aseamana cu un frigider de dimensiuni reduse sau cu o cutie dreptunghiulara in care se asaza toate vasele ce urmeaza sa fie spalate.

Mai precis, capacitatea sa totala este de 10 seturi de vase – care pot fi spalate simultan si nu mai putin de 7 programe care sa se ocupe de igienizarea lor completa.

Despre Whirlpool WSFO3T1256PCX

Masina de spalat vase Whirlpool WSFO3T1256PCX – o masina cu Al Saselea Simt incorporat

Citeste si despre Bosch SMS46KW00E

Whirlpool WSFO3T1256PCX nu este o masina de spalat vase incorporabila. Insa, are incorporat Al Saselea Simt. Acest lucru inseamna ca ea isi da seama cat de murdare sunt vasele care au fost asezate in interiorul ei. Si isi da seama si cat sunt de multe, astfel incat sa poata doza corespunzator detergentul de vase si procesul de clatire.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Din punct de vedere al clasei de eficienta energetica, vorbim despre clasa A++. Acest lucru inseamna deopotriva un avantaj pentru mediul inconjurator, deoarece nu consuma inutil resurse. Acestea sunt pur si simplu adaptate consumului acestui model de masina de spalat vase. Nici din punct de vedere al consumului de apa nu putem spune ca avem probleme. Consumul unui ciclu de spalare al masinii Whirlpool WSFO3T1256PCX este de doar 6L. Nivelul de zgomot, in schimb, este mai ridiciat putin decat media. Acesta este de 45 DB. De regula, masinile de spalat vase au undeva la 43 dB.

Afisajul acestei masini de spalat vase Whirlpool WSFO3T1256PCX este unul digital. El ofera informatii pretioase despre activitatea masinii de spalat vase cum ar fi: programul ales sau timpul ramas pana la finalizarea ciclului de spalare, astfel incat utilizatorul sa-si dea semaa cum se poate integra in intervalul prestabilit.

Citeste si despre HEINNER HMW-20MWH

Pretul modelului Whirlpool WSFO3T1256PCX este unul bun. Scopul acestei masini de spalat vase este ca ea sa corespunda mai multor buzunare si sa ramana un model accesibil chiar si pentru cei care si-au propus sa faca mai multe investitii in perioada urmatoare.

Multizone este si el un atribut prezent in cazul acestui model si se refera la faptul ca masina de spalat vase ofera spatiu suficient chiar si pentru vasele de dimensiuni mai mari, asa cum sunt unele cratite sau oale. De asemenea, exista un cosulet special pentru accesoriile de dimensiuni mai mici asa cum sunt tacamurile sau altele asemenea.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Concluzii

Iar una dintre cele mai importante dotari ale acestei masini de spalat vase este faptul ca ea este dotata cu Al Saselea Simt. Acest lucru inseamna faptul ca ea are abilitatea de a cantari incarcatura din interiorul ei si de a-si da seama cum sa optimizeze resursele, astfel incat sa nu risipeasca.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply