Whirlpool WSFO3O23PFX

Dintre toate modelele de masini de spalat vase, am ales sa vorbim despre unul deopotriva economic si eficient: Whirlpool WSFO3O23PFX o masina de spalat vase moderna si atractiva. Iar daca v-ati saturat sa consumati inutil apa sau sa pierdeti timp pretios spaland vasele, este clar ca aveti nevoie de un astfel de produs in bucataria voastra. Dar haideti sa-l cunoastem mai bine. (Doar acum la reducere)

Whirlpool WSFO3O23PFX

Despre Whirlpool WSFO3O23PFX

Whirlpool WSFO3O23PFX nu este genul de masina incorporabila, insa nu are sub nicio forma un design deranjant. Ea are dimensiuni potrivite si o culoare usor de asortat intr-o bucatarie decorata modern. Mai precis, este vorba de gri inox.

In plus, designul sau a fost gandit pentru a fi intuitiv. Ea are un afisaj electronic care ofera informatii despre timpul ramas pana la finalizarea ciclului de spalare, astfel incat utilizatorii sa stie exact cand sa scoata vasele si sa le aseze la loc in sertare. La toate acestea se adauga capacitatea sa, care este gestul de generoasa si face din acest produs unul potrivit pentru familii.

Despre Whirlpool WSFO3O23PFX

Masina de spalat vase Whirlpool WSFO3O23PFX – cand vrei performanta in spalarea veselor, alegi Whirlpool

Citeste si despre Zanussi ZOC25601XU + Zanussi ZGH62414XA

Whirlpool WSFO3O23PFX este genul de masina de spalat vase economic. Ea face parte din clasa A++ si reuseste sa ofere performante in curatarea eficienta a vaselor, fara a consuma multe resurse. Numarul total de programe pe care le pune la dispozitia utilizatorului este de 7. Dintre acestea, amintim programe special gandite pentru vase mai sensibile, asa cum sunt paharele – acestea se pot sparge usor, pentru cratitele cu grasime arsa sau pentru tacamuri – mici piese de vesela care se pot pierde daca nu sunt asezate intr-un cos special.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Capacitatea maxima de vase a acestei masini de spalat nu influenteaza sub nicio forma negative procesul de curatare. Ba mai mult, sunt programe care desi sunt foarte rapide, ofera rezultate de exceptie. La toate acestea se adauga si un nivel de zgomot de doar 43 de dB, ideal pentru cei care isi doresc liniste.

Consumul de apa la un ciclu de spalare este de 9 L, ceea ce nu este deloc mult. Chiar si atunci cand intra in actiune duzele speciale pentru indepartarea petelor dificile, aceasta masina de spalat vase Whirlpool WSFO3O23PFX nu aduce un consum foarte mare.

Citeste si despre Hansa FCEW53041

Iar pentru cei care se tem de inundatii, avem o veste buna: masina are un sistem de oprire automata, in caz de urgente. Iar daca intentionati sa o programati, nu trebuie sa va faceti griji ca va afec ravagii.

In ceea ce priveste depozitare vaselor, in cazul Whirlpool WSFO3O23PFX vorbim despre un cos micut care permite veselei de mici dimensiuni sa nu se piarda. Iar pentru cea mare exista spatiu suficient, ajungand pana la capacitatea maxima de spalare: cele 10 seturi amintite anterior.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Concluzii

Pretul modelului Whirlpool WSFO3O23PFX este mai piperat, daca ne raportam la alte masini de spalat vase de pe piata. Dar si dotarile sunt diferite. Este vorba despre o masina de spalat vase care isi dovedeste modernitatea si eficacitatea la fiecare spalare a vaselor. Incercati si va veti convinge de acest aspect.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply