Electrolux ESI8550ROX

Sunt cateva dispozitive moderne care nu ar trebui sa lipseasca din nicio bucatarie datorita faptului ca ele fac mai usoara viata celor care opteaza pentru eficienta si confort. Iar printre ele se numara si o masina de spalat vase, precum modelul Electrolux ESI8550ROX, un produs care nu reprezinta un moft, ci o necesitate. (Doar acum la reducere)

Electrolux ESI8550ROX

Despre Electrolux ESI8550ROX

Desi la inceput masinile de spalat vase erau o alegere doar pentru cei mai instariti din punct de vedere financiar, din cauza preturilor lor foarte piperate, in timp lucrurile au avut o evolutia favorabila. Ele s-au ieftinit si au devenit mai accesibile chiar si pentru cei care nu vor sa cheltuiasca o mica avere pe electrocasnice.

Sa luam spre exemplu aceasta masina de spalat vase Electrolux ESI8550ROX. In primul rand, ea reprezinta un produs semi-incorporabila, ceea ce duce la economisirea de spatiu in bucatarii. In plus, integrarea sa se realizeaza mai armonios in mobilierul de bucatarie. Display-ul acesteia nu ii confera doar eleganta, ci o face sa fie o alegere de succes pentru cei care vor sa stie in permanenta ce se intampla cu vesela lor. Acesta include si indicator pentru timpul ramas.

Despre Electrolux ESI8550ROX

Masina de spalat vase semi-incorporabila Electrolux ESI8550ROX – ajutorul numarul 1 in bucataria ta

Citeste si despre Zanussi ZCG210T1WA

Electrolux ESI8550ROX este masina de spalat cre vine cu o capacitate medie, comparativ cu alte produse: 15 seturi de vase care pot fi spalate simultan. Acest lucru o face o alegere de succes pentru cei care vor sa cheme din cand in cand oaspeti la cina.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Electrolux ESI8550ROX este un produs economic. Masina de spalat vase face parte din clasa de eficienta enegetica A+++ si aduce o igienizare perfecta pentru toate cele 15 seturi de vase. Ba mai mult, daca ne uitam atent la tacamuri, cesti si farfurii, ne dam seama ca acestea sunt de-a dreptul stralucitoare.

Iar modelul Electrolux ESI8550ROX este unul care ii sustine pe cei carenu mai vor sa depuna efort pentru spala vasele. Aceasta vine cu o functie speciala numita Glass Care care are grija de vesela din sticla. Aceasta actioneaza in special asupra paharelor din sticla.

Citeste si despre Electrolux EOA5220AOV

Uscarea vaselor se realizeaza cu ajutorul unui flux natural de aer. Mai precis, este vorba despre sistemul Air Dy. Acest deschide usa masinii de spalat Electrolux ESI8550ROX in ultima parte a ciclului de spalare si permite utilizatorului sa scoata vasele.

Dintre programele speciale ale acestuo model cu design din inox amintim si programul intensiv. Acesta este ideal pentru vasele pline de ulei. Exista si un program rapid, ideal pentru cei care nu au timp de pierdut si pentru vasele putin murdare care necesita ca un fel de improspatare. Pe de alta parte, exista si optiunea de extraclatire, extrem de necesara pentru farfurii sau tacamuri.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Concluzii

Pretul acestui model de masina de spalat vase Electrolux ESI8550ROX este marisor. Insa, si masina este una foarte incapatoare, egonomica si cu dotari excelente in ceea ce priveste rezultatele de spalare a rufelor. Pornirea intarziata este posibila si ea in cazul modelului Electrolux ESI8550ROX si este posibila pana la 24 de ore. Nivelul de zgomot este de doar 44 dB.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply