Bosch SMV25AX01E

V-ati hotarat sa va cumparati o masina de spalat vase insa nu aveti habar ce sa alegeti? Va spunem noi: modelul Bosch SMV25AX01E, incorporabil, este o alegere excelenta pentru foarte multe familii care isi doresc sa se bucure de mancare gatita, dar si de o bucatarie curata. (Doar acum la reducere)

Bosch SMV25AX01E

Despre Bosch SMV25AX01E

Faptul ca produsul este pe deplin incorporabila reprezinta un mare plus deoarece va duce la importante economisiri de spatiu, indiferent unde este ea asezata. Dimensiunile sunt modeste, insa acelasi lucru nu se poate spune despre dotari. Acestea sunt impresionante. In ceea ce priveste pretul, in cazul acestei masini de spalat vase trebuie sa va asteptati la unul ceva mai piperat, dar nu exagerat.

Bosch SMV25AX01E este genul de masina care vine cu 5 programe de spalare, ideale pentru o multime de vase: de la cele mai delicate, precum paharele si tacamurile, pana la cratitele sau farfuriile din care tocmai a fost servita o friptura copioasa.

Despre Bosch SMV25AX01E

Masina de spalat vase incorporabila Bosch SMV25AX01E – o alegere smart in bucatarie

Citeste si despre Daewoo KOR 6S20K

Bosch SMV25AX01E este o masina de spalat vasa foarte economica. Clasa A++ este o dovada a acestui lucru si duce la un consum foarte redus de energie electrica, fapt pe care multi utilizatori il apreciaza inca de la inceput.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Numarul de seturi de vase care pot fi spalate simultan este de 12. Acest lucru o face o masina destul de generoasa, comparativ cu majoritatea masinilor de spalat care raman undeva la 10 seturi sau chiar 8.

Aqua Stop reprezinta garantia acestui produs in ceea ce priveste inundatiile. Iar in cazul in care apar incidente (desi acestea sunt foarte, foarte rare), masina de spalat vase se opreste pentru a nu provoca pagube majore.

Citeste si despre Candy CDP 3T62DFX

Glass Care System reprezinta o optiune interesanta care intra in functiune in cazul in care sunt spalate pahare din sticla sau alte vase ceva mai fragile. La toate acestea se adauga si o optiune speciala Extra Dry. Aceasta este ideala pentru vasele ceva mai dificil de uscat sau pentru cei care isi doresc vesela rapid uscata pentru a o putea pune in dulap sau a o putea folosi direct la masa.

Iar daca vreti sa va dati seama cand masina de spalat este pornita, puteti sa va ghidati dupa Info Light. Aceasta reprezinta un fascicul luminos care ramane proiectat in pardoseala si care arata atunci cand masina este pornita. Iar daca spotul nu este aprins inseamna ca masina de spalat este oprita sau a finalizat ciclul de spalare a vaselor, iar utilizatorul o poate deschide pentru a scoate vesela.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Concluzii

Din punct de vedere al dotarilor, amintim si Silence Plus. Aceasta este o dotare care face ca masina sa fie foarte silentioasa. Astfel, ea nu ii deranjeaza pe cei care stau in aceeasi incapere cu masina. Optiunea Vario Speed Plus este ideala pentru a dispune corespunzator vasele in interiorul masinii si a determina o spalare rapida si completa a lor. Recomandam folosirea Vario Speed Plus in special cand vine vorba de mesele de sarbatoare sau atunci cand au loc evenimente de familie cu multi oaspeti: aniversari, petreceri, reuniuni etc.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply