Bosch SMI68TS06E

Astazi vorbim despre o masina de spalat vase premium: Bosch SMI68TS06E, un produs incorporabil si foarte interesant pentru cei care s-au saturat ca dupa fiecare masa sa negocieze cu ceilalti membrii ai familiei cine se va ocupa de curatarea vaselor. (Doar acum la reducere)

Bosch SMI68TS06E

Despre Bosch SMI68TS06E

Insa, inca de la inceput, trebuie sa va precizam faptul ca acest model este unul premium. Asadar, ea nu este deloc o masina ieftina, nici din punct de vedere al pretului, nici al dotarilor.

Insa, este in schimb, o masina de spalat vase economica. Iar acest lucru este demonstrat de principalul sau atribut: faptul ca face parte din clasa de eficienta economica: A+++ – cea mai economic de pe piata. In plus, vorbim despre o masina de spalat vase incorporabila, fapt care aduce importante economisiri nu doar de energie electrica, ci se spatiu. Ea se integreaza perfect in mobilierul special si modern al bucatariei.

Despre Bosch SMI68TS06E

Masina de spalat vase incorporabila Bosch SMI68TS06E – alte atribute premium ale masinii de spalat vase

Citeste si despre Studio Casa MULTIF. PLUS FE60/603G+1EL

Masina de spalat vase vine cu un spatiu de depozitare foarte flexibil. Acesta permite inclusiv vaselor de dimensiuni mai mari sa-si gaseasca locul. Dincolo de asta, datorita cosului pe care il are in dotare masina, tacamurile nu se pierd. Dimpotriva, acestea sunt pastrate foarte ordonat. Iar cand sunt poftiti foarte multi oaspeti la cina, se poate apela la Vario Space, adica la optimizarea la maximum a locului din sertarul masinii.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Designul produsului este unul aparte. Masina da dovada de finete si eleganta, datorita lipsei manerului. Aceasta se deschide usor si lasa loc suficient pentru incarcare sau descarcare. Totodata, acest lucru confera eleganta produsului si il face unul deopotriva atractiv si intuitiv.

Si apropo de acest lucru, produsul isi tine in permanenta la curent utilizatorii. Ea ofera informatii despre ce se intampla in interiorul ei. Iar utilizatorul nu are nevoie sa mai stea langa ea pentru a afla care este stadiul procesului de spalare. Ba mai mult, masina Bosch SMI68TS06E se paote conecta usor la dispozitivul mobil si poate transmite informatii despre cespre starea programului selectat.

Citeste si despre Bosch PPH6A6B20

Dispay-ul este de tipul TFT si ofera informatii inclusiv despre cat de multa apa consuma programul sau cat de economic este. In ceea ce priveste selectarea programelor, acestea pot fi selectate direct din aplicatia de pe telefonul mobil. Ba mai mult, toate programele modelului Bosch SMI68TS06E sunt optimizate in functie de cat de murdare sunt vasele respective.

Motorul masinii de spalat Bosch SMI68TS06E este in acelasi timp puternic, silentios si rezistent. El poarta numele de EcoSilence DriveTM si pe buna dreptate deoarece nu scoate niciun fel de zgomot deranjant pentru utilizatori. Iar rezultatele sale sunt garantate chiar si atunci cand petele de grasime se dovedesc cu adevarat incapatanate. Senzerul pentru incarcare este si el prezent si determina economii importante.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Concluzii

Asa cum am precizat inca de la inceput, pretul masinii Bosch SMI68TS06E este ceva mai piperat. Insa, daca ne uitam la dotarile enumerate mai sus, in special la clasa economica si la posibilitatea de conectare la internet si varietatea de programe a modelului Bosch intelegem de ce.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply