Bosch SPV66TD00E

De ce ai opta pentru o masina de spalat vase incorporabila precum Bosch SPV66TD00E? Ei bine, pentru ca ocupa putin spatiu si te ajuta sa economisesti suficient pentru a te putea bucura de confort, in propria bucatarie. In plus, masina de spalat Bosch SPV66TD00E vine cu o multime de alte avantaje care o situeaza printre cele mai bune optiuni in curatarea si igienizarea perfecta si deplina a vaselor. (Doar acum la reducere)

Bosch SPV66TD00E

Despre Bosch SPV66TD00E

Si nu conteaza daca este vorba despre pahare, farfurii sau oale, o masina de spalat precum Bosch SPV66TD00E este mereu binevenita. In plus, ea vine cu suporturi speciale pentru a aseza diverse categorii de vase, fara ca acestea sa se deterioreze sau sa se piarda. Asadar, nu exista riscul ca vasele sa se ciocneasca intre ele, nici atunci cand este activat jetul de apa mai puternica ce determina o curatare intensa a petelor.

Numarul total de vase care pot fi curatate simultan cu ajutorul acestei masini de spalat vase este de 10. Asadar, suficiente chiar si pentru cei care obisnuiesc sa aiba adesea oaspeti la masa.

Despre Bosch SPV66TD00E

Masina de spalat vase incorporabila Bosch SPV66TD00E – alte motive sa o adaugi in bucataria ta

Citeste si despre Whirlpool WRIC 3C26

Bosch SPV66TD00E este una dintre cele mai economice masini de spalat vase de pe piata. Ea face parte din clasa A++. OpenAssit permite deschiderea usoara a masinii de spalat, fara a mai fi nevoie de maner. Astfel, usa se deschide partial si permite incarcarea si descarcarea vaselor. Asa ca nu este deloc de mirare faptul ca acest model este adesea intalnit in bucatariile liniare si minimaliste.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Lipsa manerului acestei masini de spalat vase face produsul sa fie mai elegant si mai atractiv vizual, in special pentru cei care prefera simplitatea. Si daca tot vorbim despre design, trebuie sa-l avem in vedere si pe cel interior. Iar masina prezentata are in dotare sistemul inovator numit Emotion Light care iclude doua lumini LED care inunda interiorul produsului. Acesta are rolul de a ajuta utilizatorul sa vada in interiorul masinii.

Bosch SPV66TD00E inseamna si protectie suplimentara pentru paharele asezate in interiorul sau. Astfel, acestea nu doar ca sunt depozitate in siguranta, dar nici nu se sparg din cauza temperaturile foarte ridicate.

Citeste si despre Beko HILG64220SW

DuoPower reprezinta un brat dublu de pulverizare pe care masina il are in dotare si care determina o spalare intensa a vaselor, atat a celor din cosul superior, cat si a celor din cosul inferior. Iar controlul jeturilor de apa se realizeaza atent si precis. Presiunea este intotdeauna optimizata pentru a actiona direct asupra murdarile.

Ba mai mult, masina Bosch SPV66TD00E are in dotare si senzor pentru incarcare. Acesta isi da seama cat de murdare sunt vasele respective si determina resursele necesare pentru ca ele sa fie bine spalate. Asa ca gata cu petele aparute din cauza urmelor de ulei sau grasime. Ne referim aici in special la tigai. Iar pentru a fi siguri ca totul functioneaza corespunzator, va recomandam sa optati pentru tigai si oale cu coada detasabila.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Concluzii

Pretul acestui model de masina de spalat vase este marisor, insa si dotarile sunt din categoria celor premium.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply