Whirlpool WSIO3T223PCEX

Pentru cei care au incredere intr-un brand consacrat precum Whirpool avem o veste buna: va prezentam o masina de spalat vase care corespunde standardelor impuse de acest producator de renume si care vine cu dotari excelente: Whirlpool WSIO3T223PCEX. Acest produs de culoare alb spre gri vine cu al Saselea Simt si are rolul de a curata bine o multime de vase: de la cele mai la cele mai mici, de la cele care necesita doar o simpla clatire, la cele pline de grasime. (Doar acum la reducere)

Whirlpool WSIO3T223PCEX

Despre Whirlpool WSIO3T223PCEX

Whirlpool WSIO3T223PCEX este o masina de spalat vase care isi impresioneaza placut, atat cand vine vorba de felul in care arata, cat si in ceea ce priveste dotarile pe care producatorii i le-au oferit. Astfel, vorbim despre un produs pe deplin incorporabil.

Iar acest model inseamna 10 seturi de vase care pot fi spalate simultan cu ajutorul a 7 programe bune. Programele pe care le are in dotare masina de spalat vase Whirlpool WSIO3T223PCEX sunt dedicate tuturor tipurile de vase.

Despre Whirlpool WSIO3T223PCEX

Masina de spalat vase incorporabila Whirlpool WSIO3T223PCEX – masina de spalat vase care iti va face viata mai usoara

Citeste si despre Tefal Wizzo QB307538

Whirlpool WSIO3T223PCEX este genul de produs care face parte din clasa A++, fiind una dintre cele mai eficiente masini de spalat vase din acest punct de vedere. Exceptie de la acest fapt sunt masinile din clasa A+++ care sunt mai economice decat atat. Nici consumul de apa de apa nu putem spune ca este mare in cazul acestui model de masina de spalat vase. Ba dimpotriva. Puteti avea surpriza placuta de a realiza ca in cazul acestei masini de spalat vase va puteti bucura de un consum de resurse mai redus decat in cazul spalarii manuale.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Whirlpool WSIO3T223PCEX se remarca si prin un consum de apa destul de redus. Mai precis, acesta este de 9 l/ ciclu de spalare. Nivelul de zgomot este si el potrivit unui astfel de model si este de 43 dB. Afisajul acestui model este unul clar, datorita faptului ca este electronic. El nu pune probleme in ceea ce priveste utilizarea.

Insa, ceea ce diferentiaza produsul de alte modele este Al Saselea Simt. Acesta este cel care detecteaza incarcatura masinii si care isi da seama cat de multe vase sunt in interiorul sau. Pornind de la acest aspect, dispozitivul determina si consumul de resurse.

Citeste si despre Hansa BOEI69573

Iar daca va faceati cumva griji ca v-ati putea pierde tacamurile printre vase, va spunem ca nu aveti de ce sa va faceti griji. Al treilea sertar al masinii de spalat este dedicat acestora. Totodata, in interiorul sau pot fi asezate si alte accesorii de dimensiuni mici: capace, dopuri si altele asemenea.

Pornirea intarziata este si ea prezenta in cazul acestui model. Ea poate fi setata in functie de necesitatile utilizatorului. De exemplu, sunt persoane care prefera sa programeze Whirlpool WSIO3T223PCEX sa porneasca cam cu 2-3 ore inainte sa ajunga acasa pentru a fi siguri ca atunci cand vor veni, vor gasi vvasele curate si tocmai bune de pus pe masa.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Concluzii

Pretul acestui model de masina de spalat vase este bine stabilit.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply