Hansa ZIM676H

Pentru toti cei care s-au saturat sa colinde prin magazinele de specialitate cautand o masina de spalat vase, este timpul sa va prezentam un model care merita toata atentia. Este vorba despre Hansa ZIM676H, o masina de spalat vase pe care o putem numi suficient de performanta pentru spalarea celor mai comune vase din bucatarie. (Doar acum la reducere)

Hansa ZIM676H

Despre Hansa ZIM676H

Produsul prezentat este incorporabil. Este acesta un avantaj pentru utilizatori? Ei bine, da, este deoarece permite integrarea intr-o bucatarie cu mobilier modern si, implicit, economisirea de spatiu.

Din punct de vedere al setului total de vase pe care le poate spala simultan, acesta este de 12. Inchipuiti-va ca va vin in vizita oaspeti importanti pe care vreti sa-i impresionati cu o masa copioasa. Ei bine, stiti cu siguranta cat deranj implica acest lucru. Insa nu si cand aveti la dispozitie o masina de spalat vase care nu face altceva decat sa igienizeze perfect vasele, inclusiv pe cele care sunt pline de grasimi de la mancare sau de ramasiti de arsura (de exemplu, friptura sau burgeri pe gratar).

Despre Hansa ZIM676H

Masina de spalat vase incorporabila Hansa ZIM676H – 12 seturi si 6 programe pentru ce ai tu nevoie

Citeste si despre Whirlpool WRIC 3C26

Clasa de eficienta energetica a masunii de spalat vase este A++. Nu este cea mai economica de pe piata, intrucat masinile de spalat vase au ajuns si la clasa A+++, insa consuma cu pana la 21% mai putina energie electrica decat masinile din clasa A.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Si isi dovedeste economia si atunci cand vine vorba despre apa. Iar daca vreti sa va faceti o idee concreta, va spunem ca din punct de vedere energetic o a cincea spalare nu presupune niciun fel de cost pentru utilizator, ceea ce reprezinta un mare plus.

Mergand mai departe, un alt aspect important legat de modelul Hansa ZIM676H este faptul ca ea vine cu un panou de comanda interesant, care imbina armonios partea mecanica si cea lectronica. Este vorba atat despre comenzi tactile, cat si cu ajutorul apasarii de butoane.

Citeste si despre Hansa FCCX54100

La toate acestea se adauga un indicator foarte important: cel al nivelului de clatire, care arata atunci cand vasele au fost scaldate in apa curata, iar detergentul special a fost indepartat. Ba mai mult, exista si optiune de clatire intensiva a vaselor pentru cei care vor sa se asigure ca este vorba despre o igienizare completa.

Exista, desigur, in cazul masinii de spalat vase Hansa ZIM676H si un indicator de sare. Astfel, utilizatorul va stii daca acesta este suficient pentru a se putea bucura de cele mai bune rezultate. Optiunea Half Load este si ea prezenta si ajuta utilizatorul sa se bucure de ciclul de spalare complet, fara a mai fi necesar sa astepta pana cand cosul masinii se umple complet. Acest lucru determina importante economisiri de energie electrica (practic nu se consuma inutil resurse) si chiar si timp. Mai putine vase sunt spalate mai rapid.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Concluzii

Pornirea masinii de spalat vase poate fi amanata pana la 3, 6 sau chiar 9 ore. Asa ca tot ce trebuie utilizatorul sa faca este sa aseze vasele in compartimentele speciale si sa programeze masina sa inceapa spalarea fix atunci cand are el nevoie.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply