Electrolux EEA27200L

Daca v-ati gandit vreodata sa va usurati munca in ceea ce priveste spalatul vaselor si sa investiti intr-o masina moderna si automata, avem noi o recomandare de incredere: modelul Electrolux EEA27200L, un produs deopotriva eficient, economic si atractiv. (Doar acum la reducere)

Electrolux EEA27200L

Despre Electrolux EEA27200L

Din multitudinea de dotari pe care le are aceasta masina de spalat vase, un prim aspect care trebuie evidentiat este capacitatea impresionanta. Iar in cazul acestui model vorbim despre una dintre cele mai generoase, apropiandu-se de masinile de spalat vase profesionale. Asadar, nu mai putin de 13 seturi de vase pot fi curatate considerabil de o masina de spalat cu capacitati impresionante. Iar numarul de programe care se ocupa de acest lucru in cazul Electrolux EEA27200L este de 6.

Din punct punct de vedere al designului, acest model este unul de culoare alba. Este o masina compusa din linii si unghiuri drepte, care se integreaza absolut perfect in mobilierul bucatariei in care este asezata. Motorul sau este de tipul Inverter. Iar asta spune multe despre acest produs inca de la inceput. In primul rand, acesta ii confera rezistenta si o face sa actioneze silentios.

Despre Electrolux EEA27200L

Masina de spalat vase incorporabila Electrolux EEA27200L – vase stralucitoare datorita unul model absolut inovator

Citeste si despre Heinner HDW-BI6006A++

Clasa de eficienta economica a modelului Electrolux EEA27200L este un prim aspect care ii intereseaza pe utilizatori. Astfel, in cazul sau vorbim despre A++. Iar economisirea se cunoaste chiar si atunci cand vine vorba de apa si nu doar de electricitate.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Dincolo de spalare si economisire de energie electrica, modelul Electrolux EEA27200L se mai remarca prin ceva: prin uscarea completa si corecta a vaselor din interiorul sau. Mai precis, vorbim in cazul acestei masini despre fluxul natural de aer numit AirDry care determina performante de pana la 3 ori mai bune decat alte masini de spalat. Si totul pentru ca, spre finalul programului, usa masinii de spalat se deschide discret si lasa aerul sa intre.

AutoSense este un alt atribut care face diferenta, comparativ cu alte modele de pe paita. Astfel, acesta include senzori inteligenti, care determina automat reglajul temperaturii, dar si a cantitatiii de apa, astfel incat fiecare incarcare sa fie bine pregatita pentru spalare.

Citeste si despre Candy CDP 2L1049W

Si nu am terminat inca de pus in evidenta toate atuurile care tin de design. In cazul modelului Electrolux EEA27200L vorbim despre niste balamale glisante de tipul PerfectFit. Acestea permit o instalare foarte usoara a masinii de spalat vase si pot fi folosite pentru reglarea in inaltime a produsului.

Dintre cele 6 programe ale masinii de spalat vase Electrolux EEA27200L amintim unul si mai economic, care poate fi activat atunci cand sunt vase putine. La fel de economic este si programul rapid, care se adreseaza celor aflati mereu in criza de timp. Pentru cei care prefera sa uite de vase, masina de spalat permite acest ”lux”. Ea se opreste singura. Iar pentru cei constiinciosi, vine cu indicator de terminarea al programului si cu semnal sonar care anunta finalizarea ciclului de spalare a vaselor.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Concluzii

Pretul modelului Electrolux EEA27200L corespunde dotarilor. Nu putem spune ca este un pret modest, insa si dotarile tind spre categoria premium.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply