Hotpoint HSFO3T235WCX

Hotpoint HSFO3T235WCX este o masina de spalat vase pe care iti doresti sa o ai in bucataria ta moderna. Iar asta datoria faptului ca te ajuta sa uiti de griji in ceea ce priveste vasele si nu trebuie sa mai vezi activitatea de spalare ca un obicei greoi, deranjant si care iti afecteaza considerabila pielea. (Doar acum la reducere)

Hotpoint HSFO3T235WCX

Despre Hotpoint HSFO3T235WCX

Referitor la designul produsului, acesta este simplu. Vorbim despre o masina de spalat vase care nu este incorporabila, dar care are un design practic si modern. Culoarea este gri inox, o nuanta neutra si usor de asortat. In plus, ea are forma dreptunghiulara si se aseamana cu un minifrigider. Se poate aseza langa chiuveta sau in orice alta parte a bucatariei, fara a ocupa prea mult. Latimea este de doar 45 de cm. Mai precis, dimensiunile produsului sunt de 85 x 45 x 59 cm.greutatea este modesta si este de 41,5 kg.

Din punct de vedere al numarului de vase pe care le accepta in interiorul sau, vorbim despre nu mai putin de 10 seturi. Acestea sunt suficiente pentru o familie intreaga, poate chiar una numeroasa.

Despre Hotpoint HSFO3T235WCX

Masina de spalat vase Hotpoint HSFO3T235WCX – performanta in spalarea vaselor de la Hotpoint

Citeste si despre Hansa BHCS38120030

Hotpoint HSFO3T235WCX este genul de produs foarte economic. Daca majoritatea masinilor de spalat vase fac parte din clasa A++, ei bine, Hotpoint HSFO3T235WCX a demonstrat ca ea poate mai mult. Este printre cele mai economice modele, fapt pe care il demonstreaza deindata ce este pusa in functiune si face parte din clasa A+++.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Trebuie sa precizam ca acest model vine cu un consum anual de energie de 189 Kwh. Pentru cei care se orienteaza mai degraba dupa consumul de apa, ei bine, consumul anual mediu este de 2520 L.

Spre deosebire de alte masini de spalat vase, aceasta vine si cu un numar mare de programe: 9. Majoritatea masinilor se opresc undeva la 5-6, insa nu este cazul acestui produs care isi doreste sa-si surprinda placut utilizatorii. Iar cu noi a reusit.

Citeste si despre Electrolux EOB3450AOX

Dintre dotarile acestei masini de spalat vase nu lipsesc nici protectia impotriva inundatiilor. Aceasta este necesara pentru cei carora le place sa-si programeze masina de spalat si apoi sa plece de acasa sau sa se ocupe de alte activitati. Iar vestea buna este ca ei pot sta fara griji in ceea ce priveste modelul Hotpoint HSFO3T235WCX.

Blocarea accesului copiilor reprezinta un mare plus. Iar asta se datoreaza faptului ca cei mici pot fi extrem de curiosi si se pot avanta sa deschida masina de spalat vase, fix in momentul in care aceasta se ocupa de clatire sau de imprastierea detergentului. In orice caz, cei care nu au timp sa-i supravegheze pe cei mici nu au de ce sa-si faca griji.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Concluzii

Pretul acestui model de masian de spalat imbracat in culoare gri inox este bine stabilit si face din produsul Hotpoint HSFO3T235WCX unul accesibil pentru mai multe tipuri de utilizatori care isi doresc in bucataria lor un astfel de produs care sa le faca cu siguranta viata mai usoara. Asadar, oferta se dovedeste una de neratat.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply