Daewoo Retro KOR-6LBRB

Daca sunteti genul de persoana preocupata de aspectul bucatariei sale, cautand mereu produse care sa arate bine, dar care sa fie si performante din punct de vedere al atributelor, cu siguranta tineti cont de aceste aspect si atunci cand alegeti un cuptor cu microunde. Tocmai de aceea, ne permitem sa va recomandam modelul Daewoo Retro KOR-6LBRB (vezi oferta aici), un cuptor pe care il numic chic.

Daewoo Retro KOR-6LBRB

Despre Daewoo Retro KOR-6LBRB

Indiferent ca este vorba de incalzit, dezghetat sau preparat rapid alimente, un lucru este cert. Aveti nevoie de un cuptor cu microunde, asa cum este si modelul Daewoo Retro KOR-6LBRB. Acesta detine o serie de atribute bune, precum si o capacitate destul de generoasa, ceea ce il face sa fie o alegere de top pentru foarte multi utilizatori care isi doresc cu adevarat sa investeasca in calitate.

Daewoo Retro KOR-6LBRB
Cuptor cu microunde Daewoo Retro KOR-6LBRB, 20 l, 800 W, Digital, Negru

Astfel, acest model de cuptor are o capacitate buna de 20 de L. Acesta se dovedeste suficient de incapatoare, chiar si pentru un bol mai mare, mai voluminios. Totodata, suportul intern al cuptorului este destul de eficient cand vine vorba de acest lucru, reusind sa sustina o greutate destul de mare de pana la kilograme.

Daewoo Retro KOR-6LBRB

Daewoo Retro KOR-6LBRB – ce trebuie sa afli

Cunoscuta pentru faptul ca investeste in design, compania Daewoo a luat decizia de a transforma acest cuptor cu microunde intr-o varianta retro ce se potriveste perfect in bucatariile moderne. Astfel, cuptorul arata bine, avand un aer chic, datorita culorii sale negre, elegante.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest televizor

Ba mai mult decat atat, acest model se asorteaza bine cu restul incaperilor, avand in vedere aceasta nuanta versatila care a fost aleasa pentru un dispozitiv vintage. Iar in cazul in care nu va place negru si vi se pare o culoare monotona si trista, puteti alege varianta de a alege alta culoare precum alb sau rosu.

Si nu putem incheia acest paragrafele destinate designului fara a vorbi de dimensiunile bune. Acestea sunt de 446 x 323 x 270 mm. Greutatea este una potrivita si ea, fiind de 11,5 kg. De regula, cuptorul cu microunde se aseaza pe un blat sau un raft al dulpului de bucatarie, pe o comoda sau masa. Asa ca aceasta greutate nu va fi neaparat o problema. Iar daca alegeti sa comandati produsul Daewoo Retro KOR-6LBRB acasa, nu trebuie sa va faceti griji pentru ca nu veti fii nevoiti sa-l carati.

In ceea ce priveste nivelurile de putere, acestea sunt in numar de 5. Astfel, ele pot fi reglate, in functie de cat de rapid trebuie dezghetata, incalzita sau preparata mancarea respectiva. De reguala, un nivel de 3 isi face treaba bine, mai ales ca razele sunt distribuite uniform, astfel incat sa cuprinda intreaga suprafata a vasului respectiv.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Concluzii

Procesul se desfasoara in bune conditii, avand in vedere faptul ca acest model include si timer. Timerul este cel care indica exact timpul ramas pana la prepararea, dezghetarea sau incalzirea alimentelor, astfel incat sa nu dati cumva gres. Ba mai mult. In cazul in care aveti treaba intr-o alta incapere, puteti alege sa lasati usa de la bucatarie deschisa si veti auzi cand procesul a ajuns la sfarsit, gretie unei avertizari sonore.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply