Daewoo KOS-1C4K

O bucatarie moderna este cea care detine aparate electrocasnice moderne, printre care si cuptorul cu microunde. Daca nu v-ati gasit unul inca, nu este prea tarziu, intrucat avem o recomandare buna, fiind vorba despre cuptorul cu microunde cu gatire cu abur Daewoo KOS-1C4K.(Doar acum la reducere)

Despre Daewoo KOS-1C4K

Modelul Daewoo este unul rezistent, fiind realizat din inox. De asemenea, are o culoare speciala, aceasat fiind argintiul, despre care se spune ca se asorteaza cu orice din incapere. Ca dimensiuni (W x D x H) trebuie spus faptul ca este un model ceva mai mare fata e altele, acestea fiind de 524 x 477 x 415 mm.

LG OLED65W7V
Televizor OLED Smart LG, 164 cm, OLED65W7V, 4K Ultra HD

Chiar daca apartineti unei familii numeroase, asta nu inseamna ca nu aveti acces la un cuptor cu micorunde care sa aiba o capacitate mare. Un astfel de model exista, iar cel de fata dispune de o capacitate de 35 l, fiind mare. De asemenea, acest model din gama Daewoo are si el o putere de 800 W, ceea ce este destul de bine.

Despre Daewoo KOS-1C4K

Cuptorul cu microunde cu gatire cu abur Daewoo KOS-1C4K – prin ce caracteristici se remarca

Citeste si despre Tefal Doubleforce Compact DO546838

O functie importanta este si grill-ul acestuia. Are un tip de afisaj digital, iar panoul de comanda este de tip mecanic. Programele pe care le are acest exemplar sunt mai multe, fiind 6 la numar. De asemenea, incorporeaza si functia de dezghetare, precum si cea de convectie.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest televizor

Ceasul din dotarea sa este un mare plus, precum si timerul. Fara acestea nu ati sti care este durata de pregatire a alimentelor. De asemenea, are destul de multe nivele de putere, acestea fiind de 10. Despre acest model trebuie spus ca are functii destul de utile, dintre care mai mentionam si cea de gatire cu aburi. In dotarea sa este remarcata si functia de protectie pentru copii. Acesta va avea grija ca cei mici sa nu se accidenteze.

Cuptorul cu microunde cu gatire cu abur Daewoo KOS-1C4K include functia de gatire cu aburi despre care trebuie spus ca va va jauta sa preparati alimente intr-un mod mai sanatos, dar si mai gustos. De asemenea, acesta este si mai usor de realizat. Modul Power Save va salva consumul de energie electrica, daca acesta nu este folosit mai mult de 10 minute.

Citeste si despre Bosch SMS46AW00E

Despre acest mod de a gati, trebuie spus ca este util intrucat aburul este cel care va contribui la pastrarea aromei si a culorii alimentelor pe care le veti prepara. Un alt aspect ce trebuie mentionat este acest model dispune de incalzire in partea de sus, astfel incat sa alimentele sa arate si bine, nu doar sa fie gatite. Despre convectie este necesar de spus faptul ca este utila la fel precum in cazul cuptoruluyi unde se gateste traditional. „Steam Cleaning” este functia de curatare pe care o are, aceasta fiind utila intrucat va va ajuta sa indepartati mai repede murdaria.

FUNCTIA REMINDER a cuptorului cu microunde cu gatire cu abur Daewoo KOS-1C4K este mare utilitate intrucat va va reaminti sa luati mancarea din cuptor in cazul in care ati uitat. Acest lucru se va realiza cu ajutorul unui sunte.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Concluzii

In concluzie, cuptorul cu microunde cu gatire cu abur Daewoo KOS-1C4K este un aparat modern care va face gatitul mai usor, avand functii moderne. Pretul sau este usor crescut, insa se merita.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply