Candy CMXG 25DCS

Pentru ca un cuptor cu microunde sa fie folositor stilului de viata al fiecaruia, este necesar sa aveti in vedere care sunt caracteristicile acestuia care s-ar potrivti mai bine dumneavoastra. Un cuptor cu microunde modern, care sa aiba si functii bune, precum un grill, o putere mare de 900 W, dar si un un panou de afisare digital, este ceea ce are nevoie o familie moderna. Este vorba despe modelul de cuptor cu microunde Candy CMXG 25DCS. (Doar acum la reducere)

Candy CMXG 25DCS

Despre Candy CMXG 25DCS

Este impachetat in culoarea argintiu, ceea ce va aduce un mare plus locuintei dumneavoastra. De asemenea, dimensiunile (W x D x H) sale sunt e 51.1 x 39.5 x 28.4, acestea fiind tocmai bune pentru a a-l aseza in locul preferat. De asemenea, greutatea sa este 16.1 kg.

Cu o capacitate de 25 de l, acest model este tocmai bun pentru a pregati alimente, atat pentru dumneavoastra, cat si pentru intreaga familie. Astfel, este tocmai bun pentru orice vrea sa aiba o cantitate mai mare de alimente preparate intr-un timp cat mai scurt.

Despre Candy CMXG 25DCS

Cuptorul cu microunde Candy CMXG 25DCS – cateva aspecte importante despre trasaturile sale

Citeste si despre Beko DEN28320GB

Mai mult, despre puterea cuptorului acestuia trebuie spus ca este de 900 W, aceasta fiind o valoare destul de mare. Aceasta putere utilizata va conferi alimentelor caldura necesara.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest televizor

Din lista de optiuni a acestui cuptor cu microunde face parte si grill-ul sau, care va va ajuta sa preparati ceea ce aveti nevoie. O caracteristica importanta a grill-ului este aceea ca actioneaza cu o putere de 1000 W, aceasta fiind o valoare destul de ridicata. De asemenea, mai este util de spus si faptul ca afisajul sau se realizeaza printr-o modalitate digitala.

Atunci cand va referiti la functionalitatea acestuia, trebuie sa va uitati la functiile pe care le are. Astfel, pe langa grill, cuptorul cu microunde Candy CMXG 25DCS are si functia de dezghetare. Acest model este unul modern, care beneficiaza si de un ceas. Acesta va arata exact timpii de pregatire a alimentelor. Desigur ca, nu ii lipseste nici timerul, ceea ce reprezinta un aspect demn de luat in considerare.

Citeste si despre Bosch SPS46II07E

Puterea de 900 W nu este folosita pentru a incalzi sau prepara orice tip de aliment. Aceasta se va imparti in mai multe nivele, acestea fiind in numar de 5, despre care trebuie stiu ca sunt ceea ce trrebuie pentru a regla nivelul potrivit. Acesta este conceput astfel incat sa ofere protectie in cazul in care cei mici sunt curiosi sa vada ce fel de aparat este acesta. De asemenea, beneficiaza si de functia de semnal sonor.

Alte functii ale cuptorului cu microunde Candy CMXG 25DCS mai sunt si: microunde si grill, grill, dar si functia de gaitre rapida. De asemenea, si suportul rotund al acestuia este ceva mai mare, acesta avand un diametru de 31.5 cm. Accesoriul important al acestui model este gratarul pentru grill, care va va ajuta in vedere gatitului.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Concluzii

In concluzie, dupa cum se poate observa, cuptorul cu microunde Candy CMXG 25DCS este un dispozitiv modern cu functii bune, fiind mereu mana dreapta a gospodinelor, usurandu-le munca. De asemenea, pretul sau este pe masura trasaturilor.