Whirlpool MWD 119 WH

Pentru a avea parte de un model de cuptor cu microunde care sa merite investitia facuta, trebuie sa aruncati o privire asupra trasaturilor sale si asupra nevoilor pe care le aveti. Astfel, veti putea face o alegere care sa merite si sa nu fiti dezamagiti pe masura ce timpul trece. Acesta se dovesdeste a fi un produs practic, care sa va ajute in bucatarie, si cum va face si Whirlpool MWD 119 WH. (Doar acum la reducere)

Despre Whirlpool MWD 119 WH

Daca faceti parte dintre cei care nu gatesc prea des sau prea diversificat, un cuptor cu microunde care sa aiba o capacitate de 20 l este exact ceea ce va trebuie. Un exemplu in acest sens este cuptorul cu microunde Whirlpool MWD 119 WH.

Whirlpool MWD 119 WH
Cuptor cu microunde Whirlpool MWD 119 WH, 20 l, 700 W, Control mecanic, Alb

In primul rand, este necesar de mentionat faptul ca acest cuptor cu microunde dispune de culoare alb. De asemenea, marimea de care dispune acest model este una destul de buna. Mai exact, include dimensiunile (W x D x H) de 456 x 359 x 285 mm. Acest produs cantareste 11.9 kg, nefiind nici prea usor, dar nici prea greu.

Despre Whirlpool MWD 119 WH

Cat este de eficient cuptorul cu microunde Whirlpool MWD 119 WH din punct de vedere al caracteristicilor tehnice?

Citeste si despre Bosch SMS25AW02E

Puterea pe care o are acest model din gama Whirpool este de 700 W, aceasta valoare fiind de apreciat, care va conferi o buna functionalitate aparatului. Astfel, acesta va scurta destul mult timpii de preparare a alimentelor, astfel incat sa va ramana timp si pentru alte activitati.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest televizor

Capacitatea cu care vine cuptorul cu microunde Whirlpool MWD 119 WH este de 20 l, aceasta fiind tocmai buna pentru a pregati strictul necesar si nu numai. In ceea ce priveste numarul de persoane pentru care se potriveste mai bine, trebuie spus ca este bun atat pentru o singura persoana, cat si pentru 2 sau 3 persoane.

Cat despre panoul de comanda pe care se bazeaza acest produs, trebuie spus ca este de unul mecanic. Cuptorul cu microunde Whirlpool MWD 119 WH beneficiaza de functia de dezghetare, datorita careia veti putea dezgheta alimentele congelate si pe care aveti nevoie sa le pregatiti intr-un timp cat mai scurt.

Citeste si despre Beko FSGT52110DXO

De mentionat este si timerul pe care il are acest cuptor cu microunde, utilitatea sa nefiind pusa la indoiala. Cuptorul cu microunde Whirlpool MWD 119 WH functioneaza pe baza a 5 nivele de putere, care se pot seta in functie de necesitati. Alta functie a acestui model este distributia 3D a microundelor.

Despre aceasta functie moderna, trebuie spus ca va contribui la o coacere sau incalzire uniforma a alimentelor si mancarurilor. De mare importanta este si suportul rotund pe care il are cuptorul cu microunde Whirlpool MWD 119 WH. Mai exact, acesta masoara un diametru de 27.2 cm.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Concluzii

In concluzie, cuptorul cu microunde Whirlpool MWD 119 WH prezinta functiile de baza si este tocmai bun pentru a prepara alimente, chiar daca alegeti sa il utilizati ceva mai rar. Acest numara 5 nivele de putere, drept pentru care se considera ca puteti gati divers. Nu trebuie uitat de mentionat ca are functia de distributie in mod 3D a microundelor, iar pretul sau este destul de accesibil.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply