Beko HII64401AT

Daca va aflati in cautarea unui model de plita cu stil, elegant, dar si bun in ceea ce priveste functiile si modelul de functionare, atunci modelul Beko HII64401AT este cel potrivit. (oferta de AZI aici)

Despre Beko HII64401AT

Este vorba de o plita incorporabila, cu 4 arzatoare, imbracata intr-o carcasa de sticla neagra. Negrul este o nuanta care nu ii permite sa se murdareasca foarte usor, dar care ii confera si eleganta. Astfel, ea este in ton cu bucatariile cu stil, fiind elementul care atrage usor atentia.

Dimensiunile acestui produs au fost bine stabilite, iar ele sunt de 5.5 x 58.2 x 51.2. Greuatea nu este nici ea mare, ci potrivita: 12 kg. Insa, asta nu este tot ce avem de spus.

Despre Beko HII64401AT

Plita incorporabila Beko HII64401AT – de la eleganta, la atribute excelente

Citeste si despre Samsung MS23F301EAK

Acest model de plita incorporabila din gama Beko se remarca de departe in bucatarie. Desigur, acest lucru se datoreaza mai intai designului intuitiv, pe care l-am prezentat in prima parte a acestui material, dar si caracteristicilor bune. Nu trebuie uitat faptul ca este o plita a carei alimentare se realizeaza pe baza de inductie.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Acest lucru inseamna ca ea este deosebit de rapida, ceea ce reprezinta o optiune ideal pentru cei care aleg sa gateasca doar pentru un stil de viata mai sanatos sau pentru a face economii. De regula, cei pentru care gatitul este mai mult decat au rabdare si petrec mult timp in bucatarie.

Plita include timer, ceea ce reprezinta o optiune excelente pentru a nu da gres in bucatarie. Se poate intampla ca din cauza programului aglomerat si a multiplelor activitati pe care le avem de pus la punct sa uitam mancarea pe foc. Acest lucru este frecvent in zilele aglomerate, cand alegem sa desfasuram mai multe activitati simultan. Insa, timerul acestui produs este cel care nu ne permite sa ardem mancare, mai ales ca acest lucru nu aduce decat risipa si neplaceri.

Citeste si despre Samsung GW711K-B

Sistemul Pan Detection este o dotare speciala a plitei incorporabile Beko HII64401AT si se ocupa cu detectarea vaselor. Practic, atunci cand vasul este asezat pe suprafata de lucru, plita se aprinde si incepe activitatea de incalzire, fierbere sau prajire. Ba mai mult, acest sistem detecteaza dimensiunea vasului, astfel incat sa asigure o incalzire absolut uniforma. Asa ca gata cu alimentele pe jumatate preparate.

Quick & Easy Clean reprezinta un alt atribut intalnit in cazul acestui model. El se traduce printr-o curatare foarte usoara si rapida a produsului, fara a depune vreun fel de efort. Astfel, cu o laveta sau un burete si niste detergent special care sa elimine rezidurile rezultate in urma procesului de gatire, treaba este gata. Functia Child Lock este ideala pentru a-i ajuta pe parinti sa stea linistiti. Copiii nu au voie sa foloseasca plita fara atenta lor supraveghere deoarece se pot rani usor.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Concluzii

Atributul Safety Lights este si el prezent si indica daca plita s-a racit sau nu. In cazul in care luminile sunt aprinse, nu este recomandata sub nicio forma atingerea sa. Acestea fiind zise, plita incorporabila Beko HII64401AT este o investitie buna, avand un pret specific unor astfel de modele cu inductie.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply