Beko HILW64222S

Aragaz sau plita si cuptor? Care este alegerea cea mai inteleapta pentru o bucatarie cu stil? Va spunem noi: o plita incorporabila, asa cum este modelul Beko HILW64222S. (oferta de AZI aici)

Despre Beko HILW64222S

Ce este atat de special la acest produs? Culoarea sa neagra care emana eleganta, dimensiunile absolut compacte si usor de incorporat, dar si atributele bune. Si toate acestea duc la un proces de gatire rapid, gustos si eficient.

Plita incorporabila Beko HILW64222S este confectionata din sticla rezistenta si are dimensiuni potrivite de 4.6 x 58.5 x 52.4 cm. Greutatea sa este de 12,9 kg.

Despre Beko HILW64222S

Plita incorporabila Beko HILW64222S – pentru un gatit sanatos

Citeste si despre Beko DFN39430X

Daca alegeti alimentele potrivite, daca dedicati putin timp, daca va organizati corespunzator si daca apelati la plita incorporabila Beko HILW64222S, atunci nu trebuie sa va mai faceti griji pentru sanatate sau dieta. Desigur, nu trebuie uitata nici activitatea sportiva, deosebit de importanta pentru organismul uman.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Iar cand vine vorba de plita Beko, cea asupra careia ne concentram atentia astazi, trebuie sa precizam ca remarcam mai intai alimentarea: aceasta este pe baza de gaz, ceea ce face ca modelul sa fie mai economic decat o plita electrica. Drept urmare, produsul se adreseaza celor cu o bucatarie moderne, dar si celor care vor sa economiseasca timp. O plita este mereu mai rapida decat un aragaz obisnuit, cu aceeasi alimentare pe gaz.

Plita incorporabila Beko HILW64222S beneficiaza de sistemul High-Efficiency Gas Burner. Ce inseamna acesta mai exact? Ei bine, arzatoarele dau dovada de eficienta ridicata. Ele actioneaza aproape magic atunci cand utilizatorul se grabeste, reducand atat timpul petrecut in bucatarie, cat si banii investiti pentru procesul de gatire. Conform studiilor intocmite recent de specialisti, se pare ca cel care gateste petrece cu pana la 35% mai putin timp in bucatarie, daca alege sa investeasca inteligent in aceasta plita.

Citeste si despre Hansa FCGW51090

Flacarile acestui model dau dovada de siguranta. Acest detaliu este deosebit de important in cazul plitelor care vin cu alimentare pe baza de gaz. Astfel, daca flacara se stinge din greseala, sistemul de siguranta marca Beko se activeaza instant, iar plita se opreste automat. Drept urmare, intrega locuinta este in completa siguranta. Dintre dotarile produsului face parte si un gratar confectionat din fonta, care are rolul de a conferi stabilitatea vaselor in care se prepara alimentele. De asemenea, el contribuie la sustinerea unui stil elegant, ideal pentru bucatariile in care s-a investit in decorare.

Dintre dotarile acestei plite face parte si aprinderea. Aceasta este integrata, asa cum se intampla la majoritatea instrumentelor de gatit moderne. Butonul Wok este parte dintre accesoriile produsului si reprezinta un arzator special, mai puternic decat restul, fiind capabil sa prepare alimente intr-un timp considerabil mai redus. El este remediul perfect pentru diminetile in care va pregatiti sa serviti rapid micul dejun sau pentru serile in care sunteti obositi nu vreti sa stati prea mult in bucatarie gatind alimente.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Concluzii

Pretul plitei incorporabile Beko HILW64222S este marisor, fiind asemanator cu cel stabilit pentru modelele cu inductie. Insa, este justificat un asemenea pret, deoarece, in timp, modelul duce la importante economisiri de timp si bani. Totodata, el sustine un stil de viata sanatos.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply