Hansa BHGI63100018

Un aragaz este eficient, insa, daca aruncati o privire asupra mobilierului modern din magazinele de profil, veti observa, probabil, ca acesta include spatiu pentru plita si cuptor. Astfel, in loc de un singur dispozitiv, trebuie sa alegeti doua. Iar cand vine vorba de plite, un model precum Hansa BHGI63100018 se dovedeste o alegere inteligenta. (oferta de AZI aici)

Despre Hansa BHGI63100018

Plita incorporabila Hansa BHGI63100018 are dimensiuni de 4 x 58 x 50 cm, fiind genul de model clasic. Culoarea sa este gri inox, iar acest detaliu o face sa isi gaseasca locul in bucatariile moderne.

Hansa BHGI63100018
Plita incorporabila Hansa BHGI63100018, Gaz, 4 arzatoare, Aprindere electrica, Inox

Alimentarea sa se realizeaza pe baza de gaz, ceea ce sustine caracterul economic al plitei. Astfel, mancarea este preparata rapid, fara a implica costuri mari. In plus, plitele pe baza de gaz sunt destul de comune, fiind usor de inlocuit.

Despre Hansa BHGI63100018

Plita incorporabila Hansa BHGI63100018 – cateva aspecte de retinut

Citeste si despre Beko FSE62134DCR

Aceasta plita, desi economica din punct de vedere al pretului, contine atributele basic ale unui astfel de dispoziv. Acest lucru inseamna ca producatorii au pus mai putin accent pe functiile smart, ci mai mare accent pe cele care garanteaza eficienta. Astfel, a rezultat un model cu dimensiuni reduse, capabil sa-si faca treaba bine si sa reziste in timp, chiar daca este zilnic folosita.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Astfel, Hansa BHGI63100018 inseamna nu mai mult de 4 arzatoare, care sunt suficiente pentru ce ai putea avea nevoie sa prepari. Acestea sunt distribuite uniforma, fiind vorba, ca de obicei, de un arzator mare, unul mic si doua medii. Puterea acestora este suficienta pentru a va face sa nu petreceti foarte mult timp in bucatarie.

Iar pentru ca foarte multe persoane se tem adesea atunci cand vine vorba de siguranta lor, mai ales ca este vorba de o plita care include alimentare pe baza de gaz, trebuie sa precizam faptul ca modelul a fost inteligent dotat cu o supapa de siguranta. Cum functioneaza aceasta? Este foarte simplu. Daca plita se stinge cumva din intamplare, atunci ea nu va exploda si nici nu se va deteriora, ci pur si simplu isi va inceta ciclul de prepareare al alimentelor (sau fierbere, coacere, incalzire). Intotdeauana pentru o plita din gama Hansa siguranta este cel mai important criteriu.

Citeste si despre Electrolux EKM4620

O alta dotare inteligenta in cazul acestui model este autoaprinderea. Aceasta se realizeaza cu ajutoprul unui buton. Pur si simplu prin apasarea sa, focul inconjoara arzatorul, iar acesta functioneaza perfect. Pentru a-si demonstra rezistenta, pentru aceasta plita s-a folosit un material foarte bun, atat pentru gratar, respectiv emailul, car si pentru restul dispozitivului. Mai precis, este vorba de inox care nu se deterioreaza.

Puterea fiecarui arzator este diferita. Vorbim de 2,8 kW (in cazul celui mare), 1 kW (in cazul celui mic) si 1,8 kW (pentru fiecare dintre arzatoarele normale).

Vezi acum pret cu transport gratuit

Concluzii

Referitor la pretul acestui model, nu sunt foarte multe de zis. Plita incorporabila Hansa BHGI63100018 este un model accesibil pentru toti cei care vor sa-si decoreze bucataria cu o asemenea masina de gatit. In plus, ea este completata perfect de un cuptor cu atribute asemanatoare. Important este sa asortati cele doua modele, astfel incat designul bucatariei sa arate foarte bine.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply