Whirlpool AKM 528 JA

De curand v-ati mutat si aveti nevoie de un aparat electrocasnic pe care sa il folosit pentru a prepara mancaruri? Avem o sugestie pentru dumneavoastra. Este vorba despre Plita incorporabila Whirlpool AKM 528 JA. Aceasta are trasaturi destul de bune si veti fi multumit de rezultatele oferite. (vezi reducerile de AZI)

Whirlpool AKM 528 JA

Despre Whirlpool AKM 528 JA

Acest model are dimensiuni destul de bune (l x L x A0, acestea fiind de 4.1 x 59 x 51 cm. In ceea ce priveste greutatea, trebuie spus ca este un model destul de usor, acesta fiind de 7.5 kg, ceea ce inseamna ca il veti putea muta usor dintr-un loc in altul.

Atunci cand alegeti o plita trebuie sa stiti ca aceasta se poate alimenta pe baza de gaz sau poate fi electrica. Daca preferati plita pe baza de gaz din motivele pe care dumnevoastra le cunoasteti mai bine, va puteti indrepta spre un astfel de model, asa cum este in cazul de fata.

Despre Whirlpool AKM 528 JA

Plita incorporabila Whirlpool AKM 528 JA – cateva informatii despre acest exemplar din punct de vedere tehnic

Citeste si despre Electrolux EKC54550OW

Plita incorporabila Whirlpool AKM 528 JA este un exemplar care se alimenteaza pe baza de gaz. Despre aceasta trebuie spus ca va oferi rezultate cat se poate de bune privitor la prepararea alimentelor. Astfel, aveti nevoie de un produs pe care sa va puteti baza din acest puncte de vedere.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Butoanele pe care le are aceasta se afla in partea din fata, ceea ce inseamna ca acestea se vor utiliza destul de usor. Aceasta plita se dovedeste a fi una cat se poate de utila intrucat beneficiaza de 4 arzatoare pe care veti putea pregati diverse feluri de mancare. Toate in acelasi timp.

Plita incorporabila Whirlpool AKM 528 JA este un model care se aprinde electric, o aprindere destul de usor de realizat. Gratarul pe care il are aceasta este necesar pentru asezarea diverselor instrumente pentru gatit. Importanta pentru aceasta plita incorporabila este si siguranta pe care o are, care va va proteja de anumite probleme. Acest gratar este unul rezistent avand in vedere faptul ca este realizat din fonta. Acest lucru inseamna ca nu veti avea probleme din acest punct de vedere.

Citeste si despre Electrolux EOG2102AOX

Cat despre dimensiunile pe care le au arzatoarele acestei plite incorporabile trebuie spus ca sunt unele destul de bune. Astfel, un arzator este de dimensiune mare, doua arzatoare sunt normale, iar unul este mic.

Plita incorporabila Whirlpool AKM 528 JA prezinta pentru arzatorul mare o putere de 3Kw. Aceasta este o putere destul de buna intrucat veti putea pregati mancaruri destul de consistente si in cantitati mari. Asa cum banuiati, despre arzatorul cel mic trebuie spus ca prezinta o putere de 1 Kw, iar a celui normal este de 1.65 kW. De asemenea, mai trebuie spus ca acesta prezinta si deconectare automata. Aceasta plita este un plus pentru locuinta dumnevoastra, fiind o placere sa o utilizati can veti prepara mancaruri. Acestea vor fi unele cu adevarat delicioase.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Concluzii

Asadar, Plita incorporabila Whirlpool AKM 528 JA se potriveste de minune necesitatilor dumneavoastra, fiind de ajutor pentru a pregati feluri de mancare apetisante. Pretul sau este destul de bun.