Candy CLG64SPN

Preparea alimentelor este importanta pentru orice familie. Mai ales pentru acea familie care gateste destul de acasa si are nevoie de o plita care sa fie usor de folosit, astfel incat gatitul sa nu mai fie o problema, iar mancarurile sa se preparare cat mai usor. Daca va place sa gatiti din benlsug si aveti nevoie de o plita care sa va ofere suportul necesar din acest punct de vedere, o plita incorporabila este ceea ce aveti nevoie. Un exemplar care da dovada de multe trasaturi bune este Plita incorporabila Candy CLG64SPN.(vezi reducerile de AZI)

Candy CLG64SPN

Despre Candy CLG64SPN

Dimensiunile acestei plite incorporabile sunt unel destul de bune. Astfel, latimea sa este de 59.5 cm, adancimea de 51 cm, iar inaltime ade 3.5 cm. Nu este o plita prea grea,a vand o greutate de 2.8 kg. Cat despre culoarea pe care o are aceasta trebuie spus ca este un avantaj destul de bun, aceasta fiind negrul. Aceasta va conferi un aspect inedit incaperii, fiind si cea care ascunde destul de usor murdariam, nefiind vizibila chiar orice pata.

Pozitionarea laterala a butoanelor ofera un design aparte plitei, dar sunt si usor de folosit. Mai trebuie precizat si faptul ca aprinderea plitei este una de tip electric, ceea ce este un mare plus pentru pregatirea alimentelor dumneavoastra.

Despre Candy CLG64SPN

Plita incorporabila Candy CLG64SPN – informatii utile despre functionarea sa

Citeste si despre Hotpoint PC640TAV

Trebuie sa acordati importanta mai multor aspecte atunci cand va doriti o plita, astfel incat aceasta sa se potriveasca necesitatilor dumnevoastra fara sa fie probleme. Daca va aflati pribntre acele persoane care gatesc des si mult, o plita care sa dispuna de 4 arzatoare ar fi o alegere cat se poate de buna. Mai trebuie precizat si faptul ca o astfel de plita este cea care se poate muta destul de usor, neavand un cuptor.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Aceasta Plita incorporabila Candy CLG64SPN este un model care functioneaza pe baza alimentarii sale la gaz. Numarul arzatoarelor de care dispune acesta este de 4, cu ajutorul carora veti putea pregati numeroase feluri de mancare in acelasi timp.

Despre design-ul acestei plite mai trebuie precizat faptul ca este unul care se bazeaza pe un gratar ce are rolul de a sustine vasele cu mancare. Mai mult, nu ii lipseste nici siguranta, aceasta fiind necesara pentru a va proteja de eventualele probleme ce pot sa apara.

Citeste si despre Electrolux EKK54950OX

Plita incorporabila Candy CLG64SPN include un gratare care este realizat din otel, acest lucru inseamnand ca este un gratar cat se poate de rezistent. De asemenea, arzatoarele au dimensiuni diferite: un arzator este mare, doua dintre acestea sunt normale, iar unul este mic.

Puterea pe care o are arzatorul cel mare este de 2.7 Kw. Cel mic dispune si el de o putere de 1 Kw. Nu trebuie uitat nici de arzatorul normal a carui putere este de 1.7 kW.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Concluzii

Asadar, Plita incorporabila Candy CLG64SPN este un aparat electrocasnic care nu ar putea lipsi din bucataria dumneavoastra. Acesta are 4 arzatoare, fapt care o face potrivita pentru o familie. De asemenea, despre aceasta plita incorporabila mai trebuie spus ca are un pret de achizitie destul de bun.