Beko HILW64225SZG

Daca v-ati mutat de curand si aveti nevoie de o plita in locuinta dumneavoastra, avem o recomandare cat se poate de buna. Este vorba despre un model care face parte din gama Beko, aceata fiind o gam destul de buna. In ceea ce priveste arzatoarele pe care e are trebuie spus ca sunt in numar de 4, acestea fiind exact ceea ce aveti nevoie pentru o locuinta unde se gateste destul de mult. Aceasta este Plita incorporabila Beko HILW64225SZG. (vezi reducerile de AZI)

Beko HILW64225SZG

Despre Beko HILW64225SZG

Materialul acestei plite incorporabile este sticla, un material destul de bun. Despre dimensiunile (l x L x A) pe care le are aceata plita incorporabila trebuie spus ca sunt unele destul de bune, acestea fiind de 1.5 x 65.5 x 60 cm. In ceea ce priveste greutatea pe care o are plita, trebuie specificat faptul ca este de 12.4 kg.

Despre design-ul acesteia trebuie spus ca este unul special, creat astfel incat sa schimbe aspectul bucuatariei dumneavoastra intr-un special, dar si functional.

Despre Beko HILW64225SZG

Plita incorporabila Beko HILW64225SZG – cateva aspecte ce fac referire la facilitatile acesteia

Citeste si despre Hansa FCGX520509

Un aspect important referitor la aceasta plita incorporabila este acela ca se alimenteaza pe baza de gaz. Acest lucru inseamna ca se va putea gati destul de bine, astfel ca aceasta este potrivita pentru acele persoane care prefera sa gateasca alimentele intr-un mod traditional.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Plita incorporabila Beko HILW64225SZG are in dotarea sa 4 arzatoare, acestea fiind improtante pentru a va bucura de alimente preparate cat mai usor, precum si mai divers. Astfel, veti putea prepara pentru intreaga familie cate un preparat delicios in acelasi timp.

In ceea ce priveste butoanele acesteia trebuie specificat faptul ca sunt pozitionate frontal, acesta lucru fiind de mare ajutor in ceea ce priveste utilizarea acestora, aceasta fiind destul de facila.

Citeste si despre Heinner HFSC-S50LIT

Un alt detaliu important de stiut despre aceasta plita incorporabila din gama Beko este faptul ca dispune de aprindere electrica, cee ce inseamna ca se va aprinde cat mai repede posibil astfel incat dumneavoastra sa va bucurati de mancaruri preparate cat mai bine. Tot despre aceasta plita incorporabila mai trebuie precizat si faptul ca are un gratar care acopera cele 4 arzatoare astfel incat vasele cu alimente sa fie sustinute cat mai bine. Acest gratar este realizat din fonta, ceea ce inseamna ca este un gratar rezistent. Nu ii lipseste nici siguranta, aceasta fiind importanta pentru ca dumneavoastra sa puteti gati in siguranta, fara sa va faceti griji din acest punct de vedere.

Plita incorporabila Beko HILW64225SZG are si un arzator de tip Wok, acesta fiind important pentru a pregati mai rapid o cantitate mai mare de alimente. In plus, mai are si 2 arzatoare normale, acestea fiind importante pentru a pregati oricand mancaruri. Arzatorului cel mic ii revine sarcina de a pregati o cafea, un ceai, precum si diverse sosuri sau ceva mai rapid. Despre arzatoare trebuie specificat faptul ca sunt unele care va vor ajuta sa economisiti timp in bucatarie, acestea fiind cu pana la 25% mai eficiente fata de arzatoarele obisnuite. Astfel, veti reduce timpul pe care il petreceti in bucatarie destul de mult.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Concluzii

Asadar, Plita incorporabila Beko HILW64225SZG este un exemplar demn de luat in considerare pentru bucataria dumneavoastra. Pretul sau este unul destul de bun.