Hansa BHC36177

Exista mai multe tipuri de plite in bucatariile romanilor. Insa, in acest material, atentia noastra se indreapta catre un model cu totul si cu totul special. Mai precis, este vorba de plita vitroceramica de la Hansa, model BHC36177. (vezi reducerile de AZI)

Hansa BHC36177

Despre Hansa BHC36177

Ce inseamna o plita vitroceramica Hansa BHC36177 mai exact? Inseamna un model elegant, cochet, atragator, reusind sa se integreze in orice bucatarie. Aceasta are culoarea neagra, o nuanta care simbolizeaza caracterul elegant, aducand un plus de stil. Si dat fiind faptul ca se asorteaza atat de usor, plita poate fi integrata atat in bucatariile moderne, cat si in cele clasice sau cu tenta vintage.

Din punct de vedere al zonelor de gatit, vorbim in cazul acestui produs de nu mai putin de 2 zone generoase. Acestea sunt suficient de incapatoare, atat pentru vasele de dimensiuni mai mari, cat si pentru cele obisnuite. Din punct de vedere al rapiditatii nu se poate contesta abilitatea acestei plite inteligente. Ba mai mult, sunt teste care demonstreaza ca o plita vitroceramica este mult mai rapida decat un model obisnuit pe baza de alimentare cu gaz.

Despre Hansa BHC36177

Plita incorpolabila Hansa BHC36177 – dotari inteligente, pentru utilizatori inteligenti

Citeste si despre Whirlpool WIO 3T321 P

Aceasta plita este usor de gestionat, datorita faptului ca ea vine cu sistem de tipul touch control. Setarile sale sunt usor de gestionat, iar utilizatorul are un control deplin asupra preparatelor pe care intentioneaza sa le pregateasca. El poate controla puterea zonelor de gatit, alegand dintre mai multe trepte.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Tehnologia acestui model de plita Hansa BHC36177 este de tipul Soft Touch, ceea ce inseamna o combinatie ideala intre confort si functionalitate. Sistemul de comanda este electronic, fiind dotat cu butoane pozitionate frontal, astfel incat sa fie usor de gasit, chiar si dimineata, inainte de a servi cafeaua. Printre comenzi se numara si oprirea temporizata, fapt care adauga o functie suplimentara plitei.

Dincolo de aspectul placut, aceasta plita inseamna si un produs usor de curatat. Acest lucru se realizeaza prin apelarea la o laveta si niste detergent special creat pentru astfel de produse. Nu dureaza mult si nici nu presupune eforturi mari.

Citeste si despre Arctic ARSV6450B

Din punct de vedere al zonelor de gatit, in cazul acestei plite vorbim de varietate. Mai precis, ea inseamna o adaptate usoara la nevoile utilizatorului obisnuit. Daca vasele sunt mai mari sau mai mici, plita va putea face fata. Si apropo de adaptare la nevoi, modelul prezentat inseamna si economisire. Vand o alimentare pe baza de gaz, acest dispozitiv inseamna putini bani de scos din buzunar.

HeatControl este o functie care informeaza utilizatorul daca zona de gatit este sau nu fierbinte. Astfel, daca temperaturile sunt mai mari de 60 de grade apare un indicator de tipul H. Daca acestea incep sa coboare si plita sa se raceasca, utilizatorul va fi informat cu ajutorul simbolului h. Dincolo de asta, vestea buna este ca aceasta plita se poate bloca, astfel incat sa nu fie accesata de catre copii, in absenta parintilor sau cand acestia nu sunt atenti.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Concluzii

Pretul modelului Hansa BHC36177 este un atu. Acesta este potrivit pentru o plita viroceramica, dar mai mare decat in cazul modelelor de plite obisnuite.