Whirlpool SMP 658C/BT/IXL HOB WP

V-ati gandit sa va cumparati o plita noua in locuinta dumneavoastra? Acum avem o recomandare cat se poate de moderna. Este vorba despre Plita incorporabila Whirlpool SMP 658C/BT/IXL HOB WP.(vezi reducerile de AZI)

Whirlpool SMP 658C/BT/IXL HOB WP

Despre Whirlpool SMP 658C/BT/IXL HOB WP

Aceasta plita de tip incorporabil masoara o latime de 65 cm, fiind un adestul de buna. Cat despre afisajul de care dispune aceasta plita, este important de precizat faptul ca este unul de tip electronic. Acest lucru inseamna ca va fi un afisaj usor de citit. Tastele pe care le are aceasta plita incorporabila sunt unele de tip touch, acest lucru insemnand faptul ca se va utiliza destul de usor.

Plita incorporabila Whirlpool SMP 658C/BT/IXL HOB WP este o plita de tip electric, ceea ce inseamna ca alimentele vor fi preparate cat mai repede, aceasta fiind o plita moderna. Despre aceasta plita care apartine gamei Whirpool mai trebuie precizat faptul ca are 4 arzatoare in dotarea sa ceea ce inseamna c este un aparat cat se poate de util pentru o familie.

Despre Whirlpool SMP 658C/BT/IXL HOB WP

Cateva informatii utile despre Plita incorporabila Whirlpool SMP 658C/BT/IXL HOB WP

Citeste si despre Bosch SPS45MI02E

In ceea ce priveste treptele de putere pe care le are acest model trebuie spus si faptul ca acestea sunt in numar de 12. Aceste trepte de putere sunt bune pentru ca dumneavoastra sa puteti seta asa cum va doriti puterea pentru ca alimentele sa poaa fi preparate intr-un mod cat mai rapid si sanatos. O treapta potrivita pentru felul de mancare pe care il veti prepara este ceea ce aveti nevoie. La unele alimente este nevoie de o treapta mai ridicata, pe cand, la altele este nevoie de una mai scazuta.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Plita incorporabila Whirlpool SMP 658C/BT/IXL HOB WP beneficiaza si de un timer, care va va anunta informatii utile referitoare la pregatirea alimentelor. Aceasta are o functie importanta care este de ajutor pentru prepararea alimentelor la o tmeperatura ceva mai joasa.

Alte functii importante ce trebuie mentionate ale acestei plite incorporabile sunt dupoa cum urmeaza: Functie Booster, 63 retete cu asistenta pas cu pas Ghid de utilizare al retetelor pas cu pas cu ajutorul Tehnologiei 6th Sense, Zona FlexiFull (CAW) Power Management.

Citeste si despre Bosch HBA63B251

Smart Cook Premium va pune la dipozitie multe retete de unde sa va inspirati pentru pregatirea meselor dumneavoastra. Cu ajutorul tehnologiilor Smart Sense veti putea pregati diverse feluri de mancare fara batai de cap. Acest lucru se datoreaza tehnologieie al 6 – lea simt care va va ajuta sa va preparati mancarurile fara efort.

Plita incorporabila Whirlpool SMP 658C/BT/IXL HOB WP include si MySmartDisplay, aceasta fiind cea care va va oferi rezultate cat se poate de bune. De mare utilitate este si functia grill, aceasta fiind creata astfel incat felurile mancare sa fie pregatite intr-un mod cat mai sanatos. Include si un detector de caldura special care va va monitoriza temperatura de preparare a alimentelor, astfel incat aceasta sa nu fie nici prea crescuta, dar nici prea scazuta. Aceasta functie poarta denumirea de Fry.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Concluzii

Asadar, Plita incorporabila Whirlpool SMP 658C/BT/IXL HOB WP va poate oferi rezultate cat se poate de bune in bucatarie avand in vedere tehnologiile prezentate pe care le are aceasta. Chiar daca are un pret usor crescut, aceasta isi merita banii fara doar si poate.