Hansa BHKS71135

Pentru un gatit perfect, alege-ti intotdeauna aliatii potriviti. Si incepe cu o plita eficienta. Un model care s-ar potrivi de minune in bucataria ta este plita incorporabila Hansa BHKS71135. (vezi reducerile de AZI)

Hansa BHKS71135

Despre Hansa BHKS71135

Sa vorbim putin despre designul acestei plite. Ea se remarca prin printr-un design cochet. Mai precis, culoarea sa este neagram fiind genul de produs carte aduce un pic de eleganta in bucatarie Gratarul este confectionat din fonsta, astfel incat sa ofere mai mult suport celor care intentioneaza sa incalzeasca, prepare sau fiarba alimente.

Dincolo de aceste detalii, nu trebuie uitat faptul ca acest model este unul care se integreaza arminios in bucatarie, datorita caracterului sau incorporabil. Plita contine elemente de sticla neagra, fapt care completeaza perfect un design special.

Despre Hansa BHKS71135

Plata incorporabila Hansa BHKS71135 – intotdeauna o alegere eficienta in bucatarie

Citeste si despre Gorenje MO17DW

Din punct de vedere al alimentarii, in cazul modelului Hansa BHKS71135 vorbim de o alimentare pe baza de gaz. Aceasta se dovedeste mai ieftina decat cea electrica, deoarece nu aduce consum suplimentar in cazul facturilor la energie electrica.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Numarul de arzatoare al plitei nu este ca in cazul modelelor obisnuite, respectiv 4, ci numara un arzator in plus. Acesta este special, deoarece este de tipul Wok. Este genul de arzator care este usor inconjurat de flacara, fiind in acelasi timp rapid. Il puteti folosi in special dimineata, cand alegeti sa pregatiti micul dejun sau cafeaua.

Atunci cand decideti sa alegeti aceasta plita, alegeti, de fapt, o marca europeana care si-a creat un nume favorabil in domeniul electrocasnicelor. Aceasta este prezenta in peste 20 de tari si se numara de multa vreme in preferintele clientilor. Acest lucru se datoreaza celor peste 70 de ani de experienta si milioanelor de clienti multumiti adunati in portofoliu. Dincolo de asta, aparatele Hansa, impreuna cu modelul de plita Hansa BHKS71135 contribuie la aducerea confortului intr-o locuinta moderna.

Citeste si despre Bosch HKS59D250

Din punct de vedere al sistemului de siguranta, nu trebuei sa va faceti griji, deoarece aceasta functioneaza perfect in cazul acestei plite. Mai precis, ea inseamna ca daca se stinge cumva, din greseala sau din cauza vantului, plita nu va sari in aer. De asemenea, nu se va intampla nici cu mancarea. Ceea ce lipseste, insa, acestui model este o functie de blocare pentru copii.

Puterea arzatoarelor inseamna nu mai putin de 0,9 kW pentru arzatorul mic, 1,88 kW pentru arzatorul normal, 2,4 kW pentru arzatorul mare si 3 KW pentru arzatorul Wok. Acesta din urma este imediat inconjurat de flacara. Pe langa asta, utilizatorul are puterea de a regla intensitatea flacarii dupa bunul plac.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Concluzii

Dimensiunile acestei plite sunt de 9 x 70 x 51 cm, in timp ce lungimea cablului de alimentare este de 1,5 m. Din punct de vedere al greutatii, vorbim 14,5 kg. Acest lucru face ca plita sa nu fie foarte greu de transportat. Ea se inscrie in parametrii, fiind genul de produs pe care sa il luati cu voi, daca intentionati sa va mutati. Pretul corespunde dotarilor de care da dovada acest produs. Nu este un pret mare, ci potrivit unui dispozitiv inteligent precum Hansa BHKS71135.