Neff T27CS59S0

Interesat de modernizarea bucatariei tale? Totodata, interesat de a face din procesul de gatit unul mai placut, rapid si usor? Este perfect, pentru ca avem noi o recomandare buna pentru tine. Mai precis, este vorba de un model de plita ce se remarca printr-un stil placut, dar care isi face si treaba bine. Mai precis, este vorba despre plita incorpolabila Neff T27CS59S0. (vezi reducerile de AZI)

Neff T27CS59S0

Despre Neff T27CS59S0

Acest model are culoarea neagra, fapt care o ajuta sa arate elegant si sa fie in acelasi timp usor de asortat cu ale piese de mobilier din bucatarie sau cu alte dispozitive. Pliata este confectionata din sticla si are un grilaj din fonta care o face sa arate sofisticata.

Din punct de vedere al alimentarii, modelul este pe baza de gaz, fiind in acelasi unul destul de economic si usor de gestionat. Drept urmare, toate indiciile arata un singur lucru: plita se dovedeste o investitie interesanta in orice bucatarie.

Despre Neff T27CS59S0

Plita incorpolabila Neff T27CS59S0 – pentru cei care cauta un ajutor de nadejde in bucatarie

Citeste si despre Beko BIE22300XD

Neff T27CS59S0 este genul de plita care arata interesant in bucatarie. Dincolo de eleganta sa redata prin intermediul designului si a culoriii negre, aceasta plita din sticla are un mod interesant de distribuire a celor 5 arzatoare. Mai precis, arzatorul cel mai rapid si eficient se afla pozitionat in partea centrala, astfel incat folosirea plitei sa se dovedeasca un aspect intuitiv, chiar si pentru cei care nu sunt tocmai familiarizati cu tehnologia.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Dincolo de asta, trebuie precizat faptul ca arzatorul Wok are un dublu inel de ardere. Acesta permite setarea sa cu o singura flacara sau doua. Dimineata, de exemplu, cand va grabiti sa preparati mancarea pe care o luati la pachet sau micul dejun, acest detaliu se va dovedi unul foarte important.

Pe de alta parte, este interesant faptul ca producatorii acestui model au conferit utilizatorilor plitei o libertate destul de mare. Astfel, ei au implementat tehnologia FlameSelect care permite o adaptare a flacarii, in conformitate cu stilul de gatit. Iar acest lucru se datoreaza faptului ca sunt unele mancaruri care necesita o flacare mai mare, iar altele una mai mica. De exemplu, patele pot fi gatite mai lent, pe cand legumele au nevoie de o calire mai rapida pentru a fi adaugate in mancare.

Citeste si despre Beko HILG64220SW

Ceea ce au incercat producatorii modelului Neff T27CS59S0 sa faca a fost sa demonstreze ca om plita cu alimentare pe baza de gaz poate fi la fel de puternica si rapida precum una electrica. Astfel, ei au inzestrat modelul prezentat cu nu mai putin de 9 trepte de putere. Iar utilizatorului nu-i ramane decat sa stabileasca el ce i se potriveste.

Indicatorul de caldura reziduala este cel care are grija de utilizatori. Mai precis, cand este afisat semnul „H”, utilizatorului i se indica faptul ca nu ar trebui sa atinga plita respectiva pentru ca s-ar putea arde. In schimb, cand se prinde semnul „h”, utilizatorul va stii ca plita aproape s-a racit. Si atunci va putea lua o laveta pentru a o curata linistit.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Concluzii

Pretul modelului Neff T27CS59S0 nu este deloc mare, avand in vedere atributele pe care le ofera.