Beko HIAW64225SB

Pentru un gatit optim, cuptorul ar trebui separate de plita. De ce? Pentru ca doua dispositive separate, fiecare specializat in ceva, sunt mult mai ecficiente decat unul, care indeplineste functiile 2 in 1. Desigur, exista si unele modele de aragazuri care se dovedesc suficient de performante incat sa indeplineasca simultan ambele roluri. Insa, ele sunt mai scumpe si nu are niciun rost sa le aleti. Plus ca va conditioneaza atunci cand vine vorba de asezare. Pe cand un model de plita precum Beko HIAW64225SB este exact ce aveti nevoie. (vezi reducerile de AZI)

Beko HIAW64225SB

Despre Beko HIAW64225SB

Aceasta are in dotare nu mai putin de 4 arzatoare, care pot fi imediat inconjurate de flacara. Si totul se datoreaza faptului ca producatorii Beko au investit in eficienta. Astfel, a rezultat un produs modern si capabil de a face fata provocarilor.

Din punct de vedere al designului, va spunem ca este vorba de o plita incorporabila, de culoare neagra, destul de eleganta. Chiar daca alimentarea sa este pe baza de gaz, produsul isi pastreaza eleganta specifica. Pe de alta parte, aspectul cochet al plitei este dat de gratarul de fonta. Insa, acesta are si rolul de a sustine vasele, conferindu-le stabilitate.

Despre Beko HIAW64225SB

Plita incorporabila Beko HIAW64225SB – exact ce tu ai nevoie in bucatarie

Citeste si despre Bosch PUE611BB2E

Plita incorporabila Beko HIAW64225SB sustine gatitul gustos si preparatele proaspete. Pe de alta parte, producatorii sai stiu ca omul modern se confrunta cu o cumplita lipsa de timp, fiind in permanenta in miscare si viteza. Drept urmare, ei au creat un model deopotriva rapid, economic si eficient.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Iar cand vorbim de economisire, nu avem cum sa nu precizam faptul ca plita prezentata consuma cu pana la 17% mai putin gaz decat alte modele de pe piata, ceea ce reprezinta un atu in plus pentru ca ea sa fie aleasa.

Cand ne referim la rapiditate, in schimb, va spunem ca folosind modelul Beko HIAW64225SB veti gati cu pana la 25% mai rapid decat daca ati alege aragazele standard. Acest lucru inseamna o deosebit economisire de timp si un gatit mai placut.

Citeste si despre Zanussi ZCG210U1WA

Fiind vorba de o plita moderna, va dati seama ca nu are cum sa lipseasca arzatorul de tip Wok. Acesta ofera un timp si mai scazut atunci cand vine vorba d eincalzirea, fierberea sau prepararea alimentelor. Acest arzator a fost test de catre profesionisti si s-a dovedit ca el ofera performante cu adevarat superioare intr-un timp foarte redus.

Sistemul de siguranta, asa cum era de asteptat, este prezent in cazul modelului Beko HIAW64225SB. Astfel, nu vor exista scurgeri accidentale de gaze. Iar daca flacara se stinge, nimic nu se va intampla cu mancarea sau cu plita in sine. Asadar, sunteti pe deplin in siguranta.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Concluzii

Aprinderea este integrata in cazul acestui model, fapt care scuteste utilizatorii de a folosi chibrituri sau brichete. Acestea din urma se pierd destul de usor. Dimensiunile plitei sunt si ele bine stabilite, fiind de 4,6 x 58 x 51 cm. Greutatea sa este de 11,5 kg, ceea ce nu o face foarte dificil de transportat. Pretul este si el in parametrii, comparativ cu alte modele de pe piata.