Hansa ZWM 406WH

Masina de spalat vase poate sa fie de un real folos in bucatarie, tocmai de aceea, este recomandat sa va achizitionati un model fara doar si poate. O recomandare buna este Masina de spalat vase Hansa ZWM 406WH.(ACUM la reducere)

Hansa ZWM 406WH

Despre Hansa ZWM 406WH

Culoarea acestei masini de spalat vase este albul, aceasta fiind o culoare destul de usor de asortat intr-o bucatarie. Drept panou de comanda pe care il are trebuie spus ca este unul de tip mecanic. Referitor la inaltimea pe care o detine trebuie spus ca este de 84.5 cm. Are o latime care o face usor de incadrat in saptiile mai ingustem, aceasta fiind de 45 cm.

Ca adancime, aceasta masora 60 cm. In plus, lungimea furtunului sau este de 1.75 m. Mai dispune si de un cablu util, care masoara 1.5 m. Este un exemplar cu o greutate de 40 kg.

Despre Hansa ZWM 406WH

Masina de spalat vase Hansa ZWM 406WH – cateva trasaturi importante despre acest exemplar

Citeste si despre Whirlpool AKP255JA

Despre aceasta masina de spalat vase ce se incadreaza in gama Hansa trebuie specificat faptul ca are o capacitate de incarcare de 9 seturi. Un alt detaliu important despre aceasta este faptul ca are si 6 programe, acestea fiind de mare ajutor. In privinta compartimentelor pe care le are trebuie precizat faptul ca detine 2 cosuri, acestea fiind necesare pentru a aseza vasele pe care le va spala.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Tipul programelor pe care le re acesta trebuie spus ca sunt de mai multe feluri, precum: Clatire, Intensiv, Delicat, Eco clean, Rapid, Prespalare, Uscare. Astfel, vasele dumneavoastra vor avea destul de multe programe pe care le veti utila pentru a va bucura de vase stralucitoare intr-un mod eficient si rapid.

Este o masina de spalat rufe cu multe caracteristici bune, dintre care fac parte si functiile: Protectie impotriva inundatiilor, Incarcare la jumatate, Cos superior ajustabil, Cos pentru tacamuri. Clasa energetica A+ este cea care se ocupa de un consum cat mai scazut de curent electric. Datorita acesteia veti putea face economie la banii pe care ii veti da pe facturile la curentul electric. Tot despre eficienta energetica, insa, cea la uscare, mai trebuie spus faptul ca, apartine clasei de eficienta A.

Citeste si despre Kenwood Prospero KM286

Este important de spus faptul ca zgomotul pe cae il produce aceasta Masina de spalat vase Hansa ZWM 406WH are un nivel de 49 Db. Despre consumul anual de energie pe care il are acest exemplar trebuie spus ca este de 222 kWh. Consum de energie/ciclu de spalare este de 0.78 kWh. Anual, consumul mediu de apa este de 2520 l. Astfel, putem spune ca nu are un consum prea ridicat atunci cand este utilizata pentru a spala vasele de care aveti nevoie.

Consum de apa/ciclu de spalare este de 9 l. Safe Glass este compartimentul destinat spalarii vaselor si sticlelor, lucru ce se va realiza in siguranta. La sfarsitul ciclului de spalare, un semnal sonor va va anunta ca spaltul rufelor s-a terminat astfel ca puteti sa le luati.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Concluzii

Asadar, Masina de spalat vase Hansa ZWM 406WH reprezinta un model care va fi de mare ajutor in bucataria dumneavoastra pentru a spala vasele fara sa intampinati probleme din acest punct de vedere. Pretul acesteia nu este unul crescut.