Bosch SMV46AX01E

O masna de spalat vase se dovedeste a fi una utila apentru oricine gateste acasa. Astfel, daca vreti sa va scapati de munca in plus va recomandam Masina de spalat vase incorporabila Bosch SMV46AX01E.(ACUM la reducere)

Bosch SMV46AX01E

Despre Bosch SMV46AX01E

Acest exemplar de masina de spalat vase are o inaltime de 81.5 cm, aceasta fiind potrivita. Latimea pe care o masoara este de 59.8 cm. In plus, este important de spus este si faptul ca include o adancime de 59.8 cm. Acest exemplar cantareste o greutate de 33.6 kg.

Aceasta masina de spalat rufe este realizata din inox, un material destul de bun din punct de vedere al rezistentei. Culoarea sa este alb/argintiu. Despre panoul de comanda trebuie specificat faptul ca este unul de tip mecanic. Stilul panoului de comanda este unul de tip integrat.

Despre Bosch SMV46AX01E

Masina de spalat vase incorporabila Bosch SMV46AX01E – informatii utile despre capacitatea pe care o are, precum si alte trasaturi

Citeste si despre Bosch SMS46KW00E

Acest model este complet incorporabil, fiind slim. Referitor la capacitate a de incarcare pe care o detine acest model trebuie spus ca este una destul de buna, aceasta fiind de 12 seturi. Precizam faptul ca acest exemplar care face parte din gama Bosch prezinta un numar de 5 programe, care va vor ajuta sa spalti vasele exact asa cum va doriti. In ceea ce priveste numarul treptelor pe care le are aceasta, trebuie spus ca este de 5. Puterea pe care o are aceasta masina de spalat vase este de 2400 W.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Masina de spalat vase incorporabila Bosch SMV46AX01E are o tensiune la alimentare de 230 V. Referitor la cosurile pe care le include trebuie spus ca sunt 2. Cat despre cuva pe care o include trebuie spus ca este realizata din plastic. Este important de precizat faptul ca aceasta masina de spalat vase are un furtun cu o lungime de 1.9 cm. Mai mult, trebuie specificat si faptul ca acestuia ii revine si un cablu cu o lungime de 1.7 cm.

Acest exemplar mai are si cateva programe despre care trebuie spus ca sunt unele cat se poate de utile, acestea fiind: Auto, Eco clean, Intensiv, Rapid Delicat. Despre acestea trebuie spus ca sunt unele cat se poate de necesare pentru splarea rufelor intr-un mod cat mai eficient. Tot functii ale acestui model sunt si: Auto-curatare, Indicator terminare program, Protectie impotriva inundatiilor, Indicator timp ramas, Blocare acces copii, Indicator sare, Cos superior ajustabil, Cos pentru tacamuri.

Citeste si despre Sharp R200WW

Este un model dotat cu o functie datorita carei veti putea programa aparatul timp de 24 h. Din punct de vedere energetic este un exemplar performant, avand in vedere faptul ca include clasa de eficienta energetica A+. Acest lucru inseamna ca va avea un consum redus de energie electrica. De asemenea, clasa de eficienta energetica la spalare este de tip A.

Zgomotul pe care il emite produsul este si el de 46 dB. Anual, acesta are un consum de energie de 290 kWh. Consum de energie/ciclu de spalare este de 1.02 kWh. Anual, consumul de apa este de 2660 l. La un ciclu de spalare, acest consum este de 9.5 l. Mai mult decat atat, important de stiut este si faptul ca aceasta masina de spalat esinclude programul Silence, acesta fiind bun pentru ca nu emite zgomot.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Concluzii

Asadar, Masina de spalat vase incorporabila Bosch SMV46AX01E isi merita banii pin prisma a ceea ce ofera. Astfel, ca este un exemplar recomandat.