Whirlpool ADG 321 IX

Cautati o masina de spalat vase? Acum va puteti gasi un model de calitate in gama Whirlpool, fiind vorba despre Masina de spalat vase semi-incorporabila Whirlpool ADG 321 IX.(ACUM la reducere)

Whirlpool ADG 321 IX

Despre Whirlpool ADG 321 IX

Culoarea pe care o are aceasta masina de spalat vase este argintiul, o culoare destul de placuta. De asemenea, este un model partial incorporabil, avand un panou de tip electronic.

Despre inaltimea pe care o are aceasta trebuie spus ca este de 82 cm, iar latimea este una destul de buna, aceasta fiind de 45 cm. Este o latime destul de buna, astfel ca o veti putea aseza in diverse locuri pentru a va bucura de rolul ei. Are o adancime care masoara 57 cm. Cat despre greutatea pe care o detine acesta, trebuie spus ca este de 30.5 Kg.

Despre Whirlpool ADG 321 IX

Masina de spalat vase semi-incorporabila Whirlpool ADG 321 IX – despre partea tehnica a acesteia

Citeste si despre Hansa Fine Design FCCX59493

Masina de spalat vase semi-incorporabila Whirlpool ADG 321 IX este un model dotat cu o capacitate de incarcare de 10 seturi, ceea ce o face potrivita pentru a fi utilizata de catre o familie. Astfel ca, veti putea spala destul de multe vase cu ajutorul acestei masini de spalat vase.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Un aspect important de stiut despre aceasta este acela ca include 6 programe pe care le veti putea utiliza atunci cand veti spala vasele. Astfel ca, este important de stiut ca aceasta va poate oferi exact ceea ce aveti nevoie pentru a va bucura de rezultate cat mai bune in ceea ce priveste spalatul vaselor. Mai trebuie precizat si faptul ca aceasta are si un furtun util, care are o dimensiune de 1.55 m. Cat despre lungimea cablului sau, trebuie spus ca este de 1.3.

Masina de spalat vase semi-incorporabila Whirlpool ADG 321 IX are 2 programe utile: unul Intensiv si unul Eco clean. Tot functii ale acesteia sunt si: Protectia impotriva inundatiilor, indicatorul pentru sare, precum si incarcare la jumatate, dar si cosul superior ajustabil. Pornirea programabila pe care o are aceasta este de 24 h. Clasa energetica A+ pe care o detine aceasta masina de spalat vase va garanta un consum scazut de curent electric. La uscare, aceasta masina de spalat rufe are o clasa de eficienta energetica de tip A. Zgomotul pe care il detine aceasta este e 49 db. Anual, acest model are un consum anual de energie de 237 kWh. Consum de apa/ciclu de spalare este de 10 l.

Citeste si despre Bosch SMS68TI01E

Acestui model ii revine si programul Eco 50 ° despre care trebuie spus ca este un program care va asigura un consum scazut de energie si de curent electric.

Intensiv 65 ° este programul pe care il veti utiliza pentru vasele care au un grad ridicat de murdarie. Acesta se poate flosi includiv pentru acele vase care au reziduuri uscate si care se curata destul de greu. Tot despre aceasta masina de spalat vase mai trebuie spus si faptul ca are si optriunea de incarcare la jumate. Aceasta este importanta intrucat va ajuta sa economisiti destul de multe resurse.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Concluzii

Asadar, Masina de spalat vase semi-incorporabila Whirlpool ADG 321 IX este un produs de calitate despre care trebuie spus ca va fi de mare ajutor in bucataria dumneavoastra. Pretul pe care il are aceasta este unul destul de bun.